BACK TO
TOP
Business

Υποχώρησαν τα κέρδη της Heineken στο τρίτο τρίμηνο

Μείωση 4,8% στα κέρδη του γ’ τριμήνου ανακοίνωσε η Heineken NV με τις πωλήσεις στην Ευρώπη να υποχωρούν αλλά να αντισταθμίζονται εν μέρει από την αύξηση στις αναδυόμενες αγορές.

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών οι πωλήσεις της Heineken

0
0
Αναλυτικότερα, τα κέρδη του ολλανδικού κολοσσού διαμορφώθηκαν σε 460 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με 483 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο

Τα έσοδα υποχώρησαν 1,5% στα 5,1 δισ. ευρώ από 5,18 δισ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο του 2013. Χωρίς να περιλαμβάνεται ο αντίκτυπος από τις αποεπενδύσεις και τις συναλλαγματικές διακυμάνσεις, τα έσοδα σημείωσαν μικρή άνοδο 0,2%.

Ωστόσο, οι πωλήσεις και οι όγκοι στην Ευρώπη υποχώρησαν, με την Heineken να επικαλείται τις ασυνήθιστα υγρές καιρικές συνθήκες. Άλλες περιοχές συνέχισαν να αναπτύσσονται.

"Μέσα σε ένα ασταθές παγκόσμιο περιβάλλον και με κακές καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της περιόδου των υψηλών πωλήσεων στην Ευρώπη, διατηρήσαμε την ανάπτυξη των πωλήσεων μας", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Jean-François van Boxmeer.

Η ολλανδική ζυθοποιία επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις της για το έτος χρήσης. Η εταιρεία περιμένει τα περιθώρια να αναπτυχθούν το 2014 πάνω από το μεσοπρόθεσμο επίπεδο-στόχο των 40 μ.β. το έτος.


 

(Με πληροφορίες από capital.gr)

 

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία