BACK TO
TOP
Business

True leader και φέτος η Κρι Κρι στα βραβεία της ICAP

Μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών κατατάχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κρι Κρι Α.Ε.

True leader και φέτος η Κρι Κρι στα βραβεία της ICAP

0
0

Η γαλακτοβιομηχανία κατέκτησε και φέτος την κορυφαία διάκριση «True Leader 2014» στα βραβεία θεσμός της ICAP με τίτλο «TRUE LEADERS».

Το βραβείο εκ μέρους της ΚΡΙ ΚΡΙ, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, παρέλαβε ο διευθυντής Mάρκετινγκ,  Δημήτρης Χατζηγιάννης, ο οποίος τόνισε ότι η εξέχουσα πορεία που κατέχει η Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ ΚΡΙ στην ελληνική αγορά επιβεβαιώθηκε από τα στοιχεία της ICAP Group για το 2013. «Η συνεχόμενη αυτή διάκριση είναι ακόμη μία περήφανη στιγμή φέτος μετά και τα εγκαίνια της νέας, υπερσύγχρονης παραγωγικής μονάδας γιαουρτιού, συνολικής κάλυψης 12.000 τ.μ και διπλάσιας παραγωγικής δυναμικότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενδεικτικό της σημασίας της συγκεκριμένης διάκρισης είναι το γεγονός ότι από σύνολο 20.200 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, μόνο 45 εταιρείες και μόλις 7 όμιλοι διακρίθηκαν ανταποκρινόμενοι στα εξής:

 - Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους ομίλους για το 2013, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA)

 - Συγκαταλέγονται στις 500 εταιρείες ή 200 ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2012 στο 2013.

 - Οι εταιρείες ή οι κύριες εταιρείες του ομίλου έχουν υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνονται από Β2 έως Α1).

 - Βρίσκονται στις 10 κορυφαίες θέσεις του κλάδου τους (με βάση τον τζίρο).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία