BACK TO
TOP
Business

Γραπτές απόψεις πολιτών έως τις 9 Δεκεμβρίου για την ίδρυση πτηνοτροφικής μονάδας στην Πρέβεζα

Ανακοίνωση-Πρόσκληση Π.Σ. και έναρξη διαδικασίας διαβούλευσης για τη Μ.Π.Ε για την «Ίδρυση πτηνοτροφικής μονάδας, δυναμικότητας 11.130 ορνίθων αυγοπαραγωγής, στη θέση «Γεροφώτη ή Φράξια», Δ.Ε. Πρέβεζας του Δήμου Πρέβεζας» αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Γραπτές απόψεις πολιτών έως τις 9 Δεκεμβρίου για την ίδρυση πτηνοτροφικής μονάδας στην Πρέβεζα

1
0
Σύμφωνα με την ανακοίνωση φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι η εταιρεία : «Α & Ε. Κανιώρης Ο.Ε.».
Ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας δημοσιοποίησης ορίζεται η 27-10-2014 και ημερομηνία λήξης αυτής η 15 -12-2014.
Ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας για την κατάθεση γραπτών απόψεων των πολιτών και των φορέων εκπροσώπησής τους ορίζεται η 28-10-2014 και ημερομηνία λήξης αυτής η 09-12-2014.
Αρμόδια Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας είναι η Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Ηπείρου. Αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου –εκτός του Περιφερειακού Συμβουλίου-για την παροχή πληροφοριών και στοιχείων καθώς και την παραλαβή των εγγράφων απόψεων και προτάσεων των πολιτών και φορέων είναι το Τμήμα Υδροοικονομίας /Π. Ε. Πρέβεζας ( Περδικάρη 1- Πρέβεζα ), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες)
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία