BACK TO
TOP
Business

Workshop στο Μεσολόγγι για την ανάπτυξη των Κοιν.Σ.Επ.

Τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 μ.μ., στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο (τέρμα Βλαχοπούλων) Ι.Π. Μεσολογγίου, θα πραγματοποιηθεί το πέμπτο workshop με θέμα «Ανάπτυξη Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχειρηματικότητας – Κοιν.Σ.Επ. ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ».

Workshop στο Μεσολόγγι για την ανάπτυξη των Κοιν.Σ.Επ.

0
0
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (εταίρος στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΙΤΩΛΙΑ») σε συνεργασία με το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και την Κοιν.Σ.Επ. ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ,  στο πλαίσιο της Πράξης «Δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην ΑΙΤΩΛΙΑ»

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθεί η  έννοια της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχειρηματικότητας, οι δυνατότητες του νέου αυτού κοινωνικού αναπτυξιακού εργαλείου και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν η τοπική κοινωνία, οι άνεργοι και οι εν δυνάμει νέοι επιχειρηματίες από την αξιοποίηση του

Στόχος είναι, οι άνεργοι και η τοπική κοινωνία,  να κατανοήσουν και να αξιοποιήσουν τη νέα αυτή έννοια κοινωνικού επιχειρείν καθώς και να εκμεταλλευτούν τα προγράμματα της νέας προγραμματικής περιόδου τα οποία θα αποτελέσουν εφαλτήριο ανάπτυξης νέας, βιώσιμης επιχειρηματικότητας και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.  

Aναλυτικότερα εδώ το πρόγραμμα και την πρόσκληση
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία