BACK TO
TOP
Business

Άγνοια για την πρόταση Θεοδωρόπουλου δηλώνει η Nίκας

Άγνοια για το περιεχόμενο της πρότασης του Σπύρου Θεοδωρόπουλου καθώς επίσης και για το αν αυτή έχει υποβληθεί σε αμφότερες ή μία εκ των πιστωτριών τραπεζών (Alpha, Eurobank) δηλώνει η Νίκας σε ανακοίνωσή της που απαντά σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αποχώρησε ο Λ. Κολιούλης, νέος CEO o Σ. Λαύκας για τη Νίκας

1
0
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισηγμένης, «δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι πιστώτριες τράπεζες που έχουν λάβει πρόταση από τον κ. Θεοδωρόπουλο. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι πιστώτριες τράπεζες της εταιρείας μας είναι η Eurobank και η Αlpha, εκτιμούμε ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος υπέβαλε την πρότασή του είτε και στις δύο πιστώτριες τράπεζες είτε σε μία εξ'αυτών.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι «δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο της πρότασης του κ. Θεοδωρόπουλου, δεν γνωρίζουμε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία η οποία θα μπορούσε να είναι σημαντική για την ορθή και πλήρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Δεσμευόμαστε όμως να σας γνωστοποιήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν περιέλθει σε γνώση μας σε σχέση με το παραπάνω θέμα και θα είναι σημαντική για την ορθή και πλήρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία