BACK TO
TOP
Business

Αθώο το παλιό διοικητικό συμβούλιο της ΣΕΚΑΠ

Κατά την ακροαματική διαδικασία οι κατηγορίες κατέπεσαν και οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν.

Μια πεντάδα «μνηστήρες» για τη ΣΕΚΑΠ

2
0

Την αθώωση των μελών της διοίκησης της ΣΕΚΑΠ για την περίοδο 2008-2009 που κατηγορούνταν για παράνομες προσλήψεις και προαγωγές αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Κομοτηνής.

Την καταγγελία είχε κάνει η τότε Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που έκανε λόγο για προεκλογικού χαρακτήρα κινήσεις της διοίκησης της καπνοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα μέλη του τότε Δ.Σ. προχώρησαν σε «παράνομες αναβαθμίσεις στελεχών και προσλήψεις» από τις οποίες μάλιστα προκλήθηκε ζημιά στην εταιρία ύψους 23 ευρώ τον μήνα.

Κατά την ακροαματική διαδικασία οι κατηγορίες κατέπεσαν και οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν, καθώς τεκμηριώθηκε πως δεν υπέστη ζημιά η ΣΕΚΑΠ από τις παραπάνω ενέργειες καθώς και πως πρόκειται για ιδιωτική εταιρία η οποία μπορούσε να πραγματοποιεί προσλήψεις για τις ανάγκες λειτουργίας της.

Κατηγορούμενοι ήταν οι  Νίκος Παπάς, Γιάννης Μαμουζέλος, Γιάννης Ράπτης, Ησαίας Ησαϊλίδης, Γιώργος Κίτσος, Γιάννης Γουσγουριώτης, Ρήγας Δραμπίδης, Γιώργος Ιορδανίδης, Κωνσταντίνος Μάτας και Αθανάσιος Λεπίδας.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία