BACK TO
TOP
Business

Ανακαλύπτοντας το «μυστικό για νόστιμη Σαρακοστή» στο διαγωνισμό της MISKO

Σε διαγωνισμό για ξεχωριστά δώρα καλεί τους καταναλωτές να συμμετάσχουν η MISKO. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου 2015.

Ανακαλύπτοντας το «μυστικό για νόστιμη Σαρακοστή» στο διαγωνισμό της MISKO

0
0

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν τις ειδικές πολυσυσκευασίες ζυμαρικών MISKO με την ειδική σήμανση του διαγωνισμού και να στείλουν τον μοναδικό 10ψήφιο κωδικό μέσω SMS στο 19599, ή εναλλακτικά να τον συμπληρώσουν στην δωρεάν πλατφόρμα στη σελίδα της MISKO στο Facebook (https://www.facebook.com/misko.greece).

Αυτομάτως, οι συμμετέχοντες μπαίνουν στην κλήρωση για 8 τετραήμερα ταξίδια με την οικογένειά τους σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς (Σύρο, Πάρο, Κέρκυρα, Χαλκιδική, Ναύπλιο, Ολυμπία) και διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία. Παράλληλα, μπορούν άμεσα να μάθουν αν κέρδισαν 1 από τις 10 προπληρωμένες κάρτες αξίας €500, για τις αγορές τους σε Super Markets ή 1 από τα 250 συλλεκτικά βιβλία συνταγών MISKO με τις πιο αγαπημένες συνταγές ζυμαρικών αλλά και πιο μοντέρνες παραλλαγές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν όσες φορές επιθυμούν στον διαγωνισμό, κάνοντας χρήση διαφορετικού, μοναδικού κωδικού κάθε φορά».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία