BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Προϊόντα υψηλής ποιότητας στο 3ο Gastronomy Fair 2015

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το διάστημα 29 με 30 Μαρτίου, το Gastronomy Fair, ανοίγει τις πόρτες του στους επαγγελματίες που αναζητούν το καλύτερο και θέλουν να ξεχωρίζουν αλλά και στους λάτρεις των γεύσεων που θέλουν να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους, να γνωρίζουν εκλεκτά προϊόντα, μέσα από μια σειρά γευσιγνωσιών και master classes.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας στο 3ο Gastronomy Fair 2015

4
0
Για μια ακόμη χρονιά θα  παρουσιαστούν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία τα κορυφαία προϊόντα της DEALS AE. Οι σοκολάτες Valrhona –πολύτιμο υλικό των καλύτερων  pastry chefs σε όλο τον κόσμο- η πληρέστερη γκάμα Ξένου και Ελληνικού Αμπελώνα, η μεγαλύτερη ποικιλία από special Μπύρες και Μπύρες Ελληνικής Μικροζυθοποιΐας, τα μοναδικά χαρμάνια τσαγιού Kusmi Tea, η επιλεγμένη συλλογή αποστάγματων, λικερ, aperitif, bitter , τα εξαιρετικής ποιότητας φρούτα, οι πολτοί φρούτων Ravifruit και πολλά άλλα

Το Gastronomy Fair οργανώνεται για τρίτη χρονιά με κύριο στόχο τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της γεύσης και της γαστρονομίας. Η εταιρεία Deals επενδύει σημαντικά και συστηματικά στην ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών μέσω ενεργειών και προγραμμάτων που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους. Μια δυναμική εταιρεία που προμηθεύει αποκλειστικά και μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας.     

Η είσοδος στην εκδήλωση που θα λειτουργεί από τις 12.00 έως τις 20.00, είναι  αποκλειστικά με πρόσκληση

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα www.deals.com.gr/gastronomyfair


Αναλυτικότερα εδώ η σχετική πρόσκληση
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία