BACK TO
TOP
Business

Απορροφά 1,5 τόνο γάλα την ημέρα το «Γιαννιώτ’κο»

Νέες πρωτοβουλίες θα φέρει η Κίνηση Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων, που «τρέχει» το εγχείρημα.

Απορροφά 1,5 τόνο γάλα την ημέρα το «Γιαννιώτ’κο»

1
0
Εδώ και σχεδόν δύο μήνες διανέμει τα προϊόντα υπό την επωνυμία «Γιαννιώτ’κο», αξιοποιώντας μια παραγωγή περίπου 1,5 τόνου γάλακτος την ημέρα σε τέσσερα προϊόντα (γάλα, πλήρες και ελαφρύ, και γιαούρτι, αγελαδινό και πρόβειο), η νεοσυσταθείσα Κίνηση Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων

«Σκεφτόμαστε να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε», αναφέρει ο Μιχάλης Τζίμας, ένας από τους πρωτεργάτες κτηνοτρόφους της κίνησης, που δίνει ιδιαίτερο βάρος στην αυτονομία που αποκτά ο κτηνοτρόφος και τον έλεγχο που έχει πάνω στη δική του παραγωγή και κατ’ επέκταση πάνω στη δική του ζωή.

«Είναι επιλογή να απευθυνόμαστε σε τοπικά μαγαζιά και όχι αλυσίδες», συμπληρώνει ο κ. Τζίμας για τον τρόπο διανομής και μας ζητά λίγη υπομονή για ανακοινώσεις και νέων πρωτοβουλιών στο επόμενο διάστημα.

Τονίζει όμως ακόμα μια φορά το συνεργατικό πνεύμα με το οποίο εργάζονται οι κτηνοτρόφοι της κίνησης και την ανάγκη για μια νέα άνθηση του συνεταιριστικού κινήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, η κίνηση των Ιωαννίνων έχει ανοιχτούς διαύλους με πρωτοβουλίες ανάλογου πνεύματος με παραγωγούς της Θεσσαλίας, της Πελοποννήσου ή της Ανατολικής Μακεδονίας που έχουν προχωρήσει αυτόνομα στην τυποποίηση και τη διανομή του δικού τους γάλακτος.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία