BACK TO
TOP
Business

Στην Impala Invest η Λακωνική Τροφίμων του Νίκα

Έκλεισε το ντηλ, πρώτο βήμα για την απόκτηση του ελέγχου και της Π.Γ. Νίκας ΑΒΕΕ.

Στην Impala Invest η Λακωνική Τροφίμων του Νίκα

0
0

Στην αγορά πλειοψηφικού πακέτου της Λακωνικής Τροφίμων, εταιρείας του Παναγιώτη Νίκα ιδρυτή και της ομώνυμης αλλαντοβιομηχανίας προχώρησε η Impala Invest.

Πρόκειται για την ολλανδική αλλά ελληνικών συμφερόντων επενδυτική εταιρεία η οποία, σε συνεργασία με τον Σπ. Θεοδωρόπουλο, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Π.Γ. Νίκας.

Η Impala Invest προχωράει στην επένδυση μέσω της θυγατρικής της Bella, αλλαντοβιομηχανία στη Βουλγαρία που ανήκει στο γκρουπ από τα τέλη του 2008 και στην οποία θέση διευθύνοντα συμβούλου κατέχει ο Έλληνας μάνατζερ, Δημήτρης Βιντζηλαίος.

Η Λακωνική Τροφίμων εκτός από αλλαντικά, παράγει προϊόντα με βάση το ελαιόλαδο και την ελιά, ξύδι βαλσάμικο, λιαστή ντομάτα κ.α. Το 2013 είχε καταγράψει τζίρο 12,72 εκατ. ευρώ και ζημίες 32.000 ευρώ.

Η Bella ιδρύθηκε το 1992 και, πέρα από τα αλλαντικά, δραστηριοποιείται και στις μαργαρίνες, τα σφολιατοειδή κ.α. Διαθέτει εννέα μονάδες παραγωγής με δυναμικότητα άνω των 300 τόνων ημερησίως, απασχολεί 3.000 εργαζόμενους ενώ διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερα από 12.000 σημεία πώλησης στη Βουλγαρία.

Γιάννης Τσατσάκης

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία