Η Γραβιέρα Αιτωλοακαρνανίας ΔΕΛΤΑ Μικρά Τυροκομεία παράγεται στο οικογενειακό τυροκομείο Γρατσάνη στο Στρογγυλοβούνι Αιτωλοακαρνανίας, από 100% ελληνικό φρέσκο παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα κατά πατροπαράδοτη συνταγή.
Επιλέγεται και ελέγχεται για την κορυφαία ποιότητά της και έτσι αποκτά τη μοναδική σφραγίδα εγγύησης ΔΕΛΤΑ. Διανέμεται από τη ΔΕΛΤΑ σε μοναδικό πρακτικό σκαφάκι που ξανακλείνει για να διατηρεί αναλλοίωτη όλη τη γεύση και ποιότητα που προϊόντος.
Επιλέγεται και ελέγχεται για την κορυφαία ποιότητά της και έτσι αποκτά τη μοναδική σφραγίδα εγγύησης ΔΕΛΤΑ. Διανέμεται από τη ΔΕΛΤΑ σε μοναδικό πρακτικό σκαφάκι που ξανακλείνει για να διατηρεί αναλλοίωτη όλη τη γεύση και ποιότητα που προϊόντος.