BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Αρώματα και γεύσεις του ελληνικού αμπελώνα στο «Gastronomy Fair»

Προϊόντα υψηλής ποιότητας και διεθνώς καταξιωμένα brands από το χώρο της γεύσης, του κρασιού και των ποτών παρουσίασε η εταιρεία Deals AE, κατά τη διάρκεια του Gastronomy Fair που οργάνωσε 29 και 30 Μαρτίου.

Αρώματα και γεύσεις του ελληνικού αμπελώνα στο «Gastronomy Fair»

2
0
Το Gastronomy Fair, το οποίο οργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, αποτελεί το ετήσιο ραντεβού για τους επαγγελματίες που αναζητούν τα  καλύτερα προϊόντα και θέλουν να ξεχωρίζουν με τις δημιουργίες τους αλλά και τους λάτρεις των γεύσεων που θέλουν να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους μέσα από μια σειρά γευσιγνωσιών και master classes. Περισσότερα από 2.000 άτομα επισκέφθηκαν το Gastronomy Fair αυτή τη χρονιά και «περιηγήθηκαν» στις γεύσεις και τα αρώματα του ξένου και ελληνικού αμπελώνα, την πληρέστερη γκάμα του οποίου διαθέτει το portfolio της Deals AE. Επίσης δοκίμασαν τη μεγάλη ποικιλία από special μπύρες και μπύρες από ελληνικά μικροζυθοποιΐα, τa μοναδικά χαρμάνια τσαγιού Kusmi Tea, και την επιλεγμένη συλλογή αποστάγματων, λικέρ, aperitif και bitter. Η σοκολάτα Valrhona για μια ακόμη φορά μονοπώλησε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, οι οποίοι θέλησαν να μάθουν για τις νέες γεύσεις, τα Grand Crus χαρμάνια της και τις δυνατότητες που προσφέρει στους επαγγελματίες.

Τα σεμινάρια-master classes έτυχαν εξαιρετικής ανταπόκρισης από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσής τους, γεγονός που ήταν αναμενόμενο λόγω των πολύ ξεχωριστών θεμάτων, των προϊόντων που παρουσιάστηκαν αλλά και του επιπέδου των εισηγητών. Τα παρακολούθησαν περισσότερα από 350 άτομα.  

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία Deals και τα προϊόντα που εισάγει και διανέμει: www.deals.com.gr
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία