BACK TO
TOP
Brand name

Κορυφαία συνεταιριστική και φέτος η ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε.

Στα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας, κατατάχθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά φέτος η συνεταιριστική ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε. για την ουσιαστική συμβολή της στην επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη, ως μια από τις υγιέστερες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Κορυφαία συνεταιριστική και φέτος η ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε.

0
0
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διοργάνωση έγινε από την Active Business Publishing κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, την Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία»

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας και των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών της χώρας, τόνισαν την ανάγκη να κρατηθεί ζωντανό το τελευταίο κομμάτι της κοινωνίας που εξακολουθεί να παράγει υπεραξία στον τόπο

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν οι 7.000 μεγαλύτερες (βάσει κύκλου εργασιών) εν Ελλάδι βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες κρίθηκαν βάσει 10 οικονομικών δεικτών

Η συγκεκριμένη διάκριση, που ήρθε σε μια κρίσιμη και δύσκολη στιγμή για τη χώρα αλλά και την αγορά του αμπελοοινικού τομέα, επιβεβαιώνει την σταθερά ανοδική πορεία που διατηρεί η ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε. και η οποία την ξεχωρίζει ανάμεσα στις εταιρείες του κλάδου.  
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία