BACK TO
TOP
Business

Οι πωλήσεις στις αναδυόμενες αγορές αύξησαν τα κέρδη της Heineken

Ενισχυμένα εμφανίστηκαν τα κέρδη και τα έσοδα της ολλανδικής ζυθοποιίας Heineken το πρώτο εξάμηνο του έτους, λόγω της ισχυρής ζήτησης για τις premium μπύρες της και από τις ισχυρές πωλήσεις στις αναδυόμενες αγορές, σύμφωνα με άρθρο του Bloomberg Business.

Οι εξαγωγές αυγατίζουν το κριθάρι της Αθηναϊκής Zυθοποιίας

0
0
Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 1,14 δισ. ευρώ στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, καταγράφοντας 88% αύξηση έναντι των 631 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Τα ενοποιημένα κέρδη αυξήθηκαν 6,7% στα 9,9 δισ. ευρώ σε σχέση με τα 9,3 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο
Τα αποτελέσματα της ζυθοποιίας, τα οποία ήταν πολύ ανώτερα του αναμενόμενου, ενισχύθηκαν από τις ισχυρές πωλήσεις σε αναδυόμενες αγορές στην Ασία, την Λατινική Αμερική και την Αφρική, βοηθώντας ώστε να αντισταθμιστούν οι φτωχότερες επιδόσεις στην Ευρώπη

Η Heineken επίσης απέδωσε την αύξηση της κερδοφορίας στην ισχυρή επίδοση των premium brands της υψηλού περιθωρίου, όπως Desperados και Sol

Η εταιρία διατήρησε τις εκτιμήσεις της για το 2015, αν και προειδοποίησε ότι οι οικονομικές συνθήκες και το περιβάλλον τιμολόγησης σε κάποιες από τις βασικές της αγορές, παραμένουν δύσκολες.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία