BACK TO
TOP
Business

Απέρριψε την πρόταση Monsanto η Syngenta

Στην απόρριψη και της νέας πρότασης εξαγοράς της Monsanto προχώρησε η Syngenta την Τετάρτη 26 Αυγούστου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Market Watch και του Fresh Fruit Portal. Έτσι, η Monsanto δεν πρόκειται να συνεχίσει τον αγώνα διεκδίκησης της Syngenta, μετά την απόρριψη και την τελευταίας της προσφοράς ύψους 47 δισ. δολαρίων, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρία.

Απέρριψε την πρόταση Monsanto η Syngenta

2
0
Υπενθυμίζεται, πώς μόλις τη Δευτέρα 24 Αυγούστου η αμερικανική Monsanto πρόσφερε επιπλέον 2 δισ. δολάρια στην ελβετική Syngenta ανεβάζοντας την προσφορά εξαγοράς από τα 45 δισ. δολάρια στα 47 δισ. δολάρια.

Η Syngenta υποστήριξε ότι απέρριψε την πρόταση της Monsanto, χαρακτηρίζοντας την ως οικονομικά άνιση και εύκολα προσβαλλόμενη από τις ρυθμιστικές αρχές της Ε.Ε

Από την πλευρά της η Monsanto, ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της: «Αφού δεν υπάρχει πλέον μια εποικοδομητική βάση για δέσμευση από την πλευρά της Syngenta, η Monsanto θα συνεχίσει να εστιάζει στην ανάπτυξη ευκαιριών και θα βασίζεται στις υφιστάμενες κύριες δραστηριότητές της με σκοπό να παραδώσει τις επόμενες λύσεις μετασχηματισμού της γεωργίας»

(Πηγή: freshfruitportal.com, marketwatch.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία