BACK TO
TOP
Business

Πιστοποίηση Eurocert για την κονσερβοποιία ΚΥΚΝΟΣ

Η Κύκνος πιστοποιήθηκε από τη Eurocert και εντάχθηκε στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».

Πιστοποίηση Eurocert για την κονσερβοποιία ΚΥΚΝΟΣ

1
0

Η εταιρεία ΚΥΚΝΟS πιστοποιήθηκε από την ΕUROCERT με βάση το «Πρότυπο Απαιτήσεων», που αξιολογεί και αποδίδει στις εταιρείες – μέλη το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ». Η ιστορική κονσερβοποιία ΚΥΚΝΟS εντάχθηκε έτσι στην «κοινότητα» ανεξάρτητων, παραγωγικών επιχειρήσεων, ελληνικής ιδιοκτησίας που αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ΚΥΚΝΟS, η πρώτη κονσερβοποιία στην Ελλάδα και μια από τις παλιότερες στην Ευρώπη, παραμένει διαχρονικά πρωτοποριακή και προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Εδώ και πάνω από εκατό χρόνια, η παραγωγή ασφαλών προϊόντων, η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, η αίσθηση εταιρικής ευθύνης και η καινοτομία αποτελούν σταθερές αξίες για την εταιρεία. Τα προϊόντα της ΚΥΚΝΟS άλλωστε αναγνωρίζονται εντός κι εκτός Ελλάδας έχοντας κερδίσει διεθνείς διακρίσεις ποιότητας και καινοτομίας.

Η συμμετοχή της ΚΥΚΝΟS στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της σε σχέση με την Ιδιοκτησία, την Παραγωγή και τη Βάση της  δραστηριότητας, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία. Αξίζει να αναφερθεί ότι η πιστοποίηση της εταιρείας ΚΥΚΝΟS αφορά επίσης ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.

Οι εταιρείες που ανήκουν στην πρωτοβουλία συμβάλουν ενεργά στην Ελληνική οικονομία, συνεργάζονται με άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις, και συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις. Εταιρείες που επιλέγουν παρά τις αντιξοότητες και τα συνεχώς αυξανόμενα αντικίνητρα, να διατηρούν το κέντρο των ανά τον κόσμο δραστηριοτήτων τους στη χώρα μας. Τα προϊόντα υψηλής διαφοροποίησης που δημιουργούνται, παράγονται και ανήκουν στις Ελληνικές αυτές επιχειρήσεις, αποτελούν εθνικό πλούτο από τον οποίο εξαρτάται άμεσα το βιοτικό  επίπεδο, το εθνικό εισόδημα, η εργασία και συνολικότερα η ευημερία της χώρας μας.

 

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:

Η πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ελέγχων & Πιστοποιήσεων, EUROCERT A.E., με σκοπό να παρέχει αξιόπιστη πιστοποίηση της αυθεντικής ελληνικότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην χώρα. Η ενίσχυση του ενδιαφέροντος των καταναλωτών για προϊόντα και υπηρεσίες εγχώριας παραγωγής και προέλευσης αποτελεί πια αδιαμφισβήτητη τάση και ανάγκη. Σε αυτή την τάση απαντά και η δημιουργία της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», προσθέτοντας αξιοπιστία και κύρος αλλά και συμβάλλοντας μέσω της κοινότητας στη συνεργασία των ελληνικών επιχειρήσεων που θα προσφέρει προστιθέμενη αξία στην οικονομία της χώρας. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ελληνικότητας  συμβάλει στην ενίσχυση της Ελληνικής επιχειρηματικής ανάπτυξης διασφαλίζοντας παράλληλα, μέσα από τον αξιόπιστο έλεγχο ότι κάθε εταιρία- μέλος της κοινότητας, πληροί συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια που σφραγίζουν την ελληνική της ταυτότητα.

 

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.

Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Σήμερα, το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία κι η ναυτιλία. Η EUROCERT αποτελεί τον εμπνευστή του σήματος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» που πιστοποιεί την ελληνικότητα της ιδιοκτησίας επιχειρήσεων που παράγουν προϊόντα ευρείας κατανάλωσης  και έχουν παρουσία στο ελληνικό λιανεμπόριο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία