BACK TO
TOP
Business

Με τέσσερα χρυσά βραβεία διακρίθηκε η Terra Creta στον διαγωνισμό TERRAOLIVO

Τέσσερα χρυσά βραβεία απέσπασε η Terra Creta, με έδρα το Κολυμβάρι Χανίων, στον πρόσφατο διαγωνισμό TERRAOLIVO, στο Ισραήλ

Με τέσσερα χρυσά βραβεία διακρίθηκε η Terra Creta στον διαγωνισμό TERRAOLIVO

2
0

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν το Βιολογικό ΠΟΠ Κολυμβάρι Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο καθώς και τρία ελαιόλαδα με γεύσεις (flavored olive oil) , ενώ απέσπασε και την ανώτερη διάκριση BEST of CRETE. 

Ο Διεθνής Διαγωνισμός TERRAOLIVO πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2016 και συμμετείχαν 624 δείγματα από 13 χώρες.

Η Terra Creta, ιδρύθηκε το 2001 στα Χανιά και σήμερα λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Κολυμβάρι Χανίων, όπου περιλαμβάνεται και ένα σύγχρονο, πιστοποιημένο ελαιουργείο.  Έχοντας κυρίως εξαγωγικό προσανατολισμό και με προσήλωση στην ποιότητα, την καινοτομία και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, σε πολύ λίγα χρόνια αναπτύχθηκε σε περισσότερες από 45 χώρες και κατάφερε να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε πληθώρα διεθνών  διαγωνισμών.

Σε συνεργασία με τους παραγωγούς του Κολυμβαρίου, παράγει υψηλής διατροφικής αξίας ελαιόλαδο εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους ποιοτικής αξιολόγησης,  έκθλιψης και διαχείρισης  του ελαιοκάρπου στο υπερσύγχρονο ελαιουργείο της. Στην γκάμα των προϊόντων της, εκτός από ποιοτικό εξαιρετικό παρθένο και βιολογικό ελαιόλαδο,  συμπεριλαμβάνονται βαλσάμικο ξύδι, και ποικιλία από επιλεγμένες ελληνικές ελιές. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία