BACK TO
TOP
Business

Απεργία 48ωρη από την Τρίτη κάνουν οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ

Σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρούν από τα ξημερώματα της Τρίτης 26 Ιουλίου οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο Λιπασμάτων στη Νέα Καρβάλης, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας www.proininews.gr.

Απεργία 48ωρη από την Τρίτη κάνουν οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ

3
0

Το γεγονός δεν επιβεβαιώνεται από το σωματείο που για το περιεχόμενο των κινητοποιήσεων κρατά τα χαρτιά του κλειστά, για ευνόητους λόγους. Ενδέχεται οι φήμες για ήρεμες κινητοποιήσεις παράλληλα με την απεργία να προέρχονται από την εταιρία για να στηρίζει όσους εργάζονται στο εργοστάσιο και φοβούνται ότι με τις κινητοποιήσεις θα είναι δύσκολη η προσέλευσή κι αποχώρησή τους στην εργασία τους.

Μάλιστα, έχει προηγηθεί και σχετική ανακοίνωση για τις απεργίες που αρχίζουν την Τρίτη 27 Ιουλίου η Ομοσπονδία εργαζομένων στις χημικές βιομηχανίες της χώρας, με την οποία καταγγέλλει έξι παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις χωρίς αποζημίωση, αυτές της περασμένης Παρασκευής, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και στους τοπικούς άρχοντες του Νομού Καβάλας.

«Όλοι είναι υποχρεούνται με φανερές και συγκεκριμένες ενέργειες να πάρουν ξεκάθαρη θέση, σήμερα κιόλας για το θέμα της ΒΦΛ», σύμφωνα με την ανακοίνωση, με την οποία καλεί την τοπική κοινωνία να συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους, με την ευκαιρία των κινητοποιήσεων που αρχίζουν αύριο τα ξημερώματα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία