BACK TO
TOP
Business

Δεσμευτικές προσφορές για 2 από τα 6 ακίνητα της ΕΒΖ

Με ορισμένες δεσμευτικές προσφορές που χαρακτηρίζονται ως «καλές», για δύο ακίνητα της ΕΒΖ ΑΕ, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου ο διεθνής διαγωνισμός που οργάνωσε η Πειραιώς Real Estate για την εκποίηση συνολικά έξι μη παραγωγικών ακινήτων της βιομηχανίας στο πλαίσιο της συμφωνίας διάσωσης, που έχει υπογράψει και υλοποιεί με την Τράπεζα Πειραιώς.

Δεσμευτικές προσφορές για 2 από τα 6 ακίνητα της ΕΒΖ

2
0
Αυτό τονίστηκε στο Agronews από πηγή κοντά στη διαγωνιστική διαδικασία, η οποία, ωστόσο, δεν ήταν, ακόμη, σε θέση να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το ποια είναι τα μη παραγωγικά ακίνητα που προσέλκυσαν, τελικώς, το επενδυτικό ενδιαφέρον, αλλά ούτε και την ταυτότητα των επενδυτών ή το ύψος των κατατεθειμένων προσφορών.

Μόνο σίγουρο, έως την ώρα που έγινε η επικοινωνία του Agronews, ήταν ότι ο διαγωνισμός κλείνει μετά τις χθεσινές προσφορές (σ. σ. δεν θα δοθεί, δηλαδή, άλλη παράταση) και πως οι διεκδικητές των δύο ελκυστικών ακινήτων θα έχουν στη διάθεσή τους μία ακόμη εβδομάδα, για να κάνουν κάποιες πρόσθετες συζητήσεις και ενδεχομένως να τους ζητηθεί αν θέλουν να ανεβάσουν τις προσφορές τους, για να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητές τους να καταστούν πλειοδότες.

Μόλις προκύψουν πρόσθετες πληροφορίες το Agronews θα επανέλθει με επικαιροποιημένη ανάρτηση
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία