BACK TO
TOP
Business

Zara και στο εμπορικό πάρκο Smart Park

Μία από τις σημαντικότερες φετινές συμφωνίες στο εμπορικό real estate σηματοδοτεί η έλευση της αλυσίδας Zara στην ανατολική Αττική, μέσω της συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης με την R.E.D.S., ιδιοκτήτριας του εμπορικού πάρκου Smart Park.

Zara και στο εμπορικό πάρκο Smart Park

0
0

Η θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία "Ζara Hellas'' για την ανάπτυξη εμπορικού καταστήματος, συνολικής επιφάνειας 3.512 τ.μ. περίπου, όπου θα συστεγάζονται ανδρικό, γυναικείο και παιδικό τμήμα. Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί την πρώτη παρουσία της αλυσίδας στην ανατολική Αττική και θα είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος στην Ελλάδα.

Η παρουσία του ομίλου INDITEX με το κορυφαίο του brand name σε συνδυασμό με την παρουσία στο ίδιο εμπορικό πάρκο και της ανταγωνίστριάς της, σουηδικής Η&Μ, ενισχύει περαιτέρω το εμπορικό μίγμα του Smart Park, το οποίο είναι πλήρες ως προς τους εμπορικούς του χώρους σε ποσοστό 100% και βρίσκεται σε φάση επέκτασης: Ηδη, ο όμιλος της R.E.D.S. έχει ξεκινήσει την επέκταση της Β΄ φάσης του πάρκου (σ.σ. οι πρώτοι χώροι θα παραδοθούν μέσα στην άνοιξη) για την κατασκευή νέων κτιρίων 1.000 τ.μ. προκειμένου να καλυφθεί η υπάρχουσα ζήτηση, ενώ σύντομα πρόκειται να καταθέσει φάκελο οικοδομικής αδείας για τα επόμενα 8.000 τ.μ.. Η β΄ φάση, συνολικού προϋπολογισμού περί τα 23 εκατ. ευρώ με την προσθήκη επιπλέον 18.000 τ.μ., θα γίνει σταδιακά, με παράλληλες συμφωνίες για τις μισθώσεις ώστε να είναι εξασφαλισμένοι οι χρήστες και να μειώνεται κατ' αυτόν τον τρόπο το ρίσκο της επένδυσης.

Σημειωτέον ότι η R.E.D.S. διαφοροποίησε τον αρχικό της σχεδιασμό που περιελάμβανε τη χρήση νέων χώρων ψυχαγωγίας, αφενός λόγω κρίσης που έχει πλήξει και τον κλάδο των πολυκινηματογράφων, αφετέρου λόγω και του αυξημένου ενδιαφέροντος για χρήσεις εμπορίου, όπως αποδεικνύεται τελικά και με την έλευση της αλυσίδας Ζara στο εμπορικό πάρκο.

H αλυσίδα «Zara» αποτελεί μια εταιρεία με παγκόσμια παρουσία στον τομέα της λιανικής πώλησης ένδυσης, με πάνω από 2.100 καταστήματα σε 88 χώρες, ενώ στην ελληνική αγορά αριθμεί 46 καταστήματα, με ένα τζίρο περί τα 200 εκατ. ευρώ.

Πηγή: newmoney.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία