BACK TO
TOP
Business

Μονάδα παραγωγής προϊόντων χωρίς γλουτένη στη Ν. Ζηλανδία στήνει η Nestlé

Μια νέα εγκατάσταση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που θα αυξήσει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων χωρίς γλουτένη στη Νέα Ζηλανδία, και θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες εξαγωγών για τα εμπορικά σήματα Maggi και Docello παρουσίασε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου η Nestlé

Μονάδα παραγωγής προϊόντων χωρίς γλουτένη στη Ν. Ζηλανδία στήνει η Nestlé

0
0

Η νέα μονάδα, στο εργοστάσιο της Nestlé στην περιοχή Cambria Park στο Νότιο Όκλαντ, δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα χωρίς γλουτένη, τόσο στη Νέα Ζηλανδία, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Οι ετήσιες εξαγωγές του εργοστασίου, ύψους άνω των 60 εκατ. δολ. αναμένεται να αυξηθούν περαιτέρω, καθώς η ενισχυμένη ικανότητα, που υποστηρίζεται από ισχυρά συστήματα διασφάλισης της ποιότητας, εκτιμάται ότι παρέχει εμπιστοσύνη για μια πραγματικά ελεύθερη από γλουτένη παραγωγή, ξεκλειδώνοντας νέες δυνατότητες.

Η διευθύνων σύμβουλος της Nestle Νέας Ζηλανδίας, Veronique Cremades, ανέφερε ότι η επένδυση υπερβαίνει τη συγκεκριμένη μονάδα.

«Το διεθνές μας πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης τώρα μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα χωρίς γλουτένη, που έχουν θαυμάσια γεύση και διατηρούν την υφή. Χωρίς γλουτένη δεν σημαίνει πλέον συμβιβασμό», αναφέρει η κυρία Cremades.

«Προσεκτική προϊοντική ανάπτυξη σημαίνει ότι ένα ευρύ φάσμα προϊόντων θα παράγεται χωρίς γλουτένη, συμπεριλαμβανομένης μιας επιλογής των προϊόντων Maggi που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ για χρήση στο σπίτι και ένα ευρύ φάσμα των ενισχυτικών γεύσης Maggi, σάλτσες, σούπες και μείγματα, που χρησιμοποιούνται στο κανάλι του food service», αναφέρει η ίδια.

Σημειώνεται ότι 1 στους 70 Νεοζηλανδούς έχει διαγνωστεί με κοιλιοκάκη, γεγονός που σημαίνει ότι μια αυστηρή δίαιτα δια βίου, χωρίς γλουτένη, του είναι απαραίτητη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία