BACK TO
TOP
Business

Συμφωνία Ferrero για εξαγορά της σοκολατοποιίας Fannie May

Η Ferrero International σύναψε συμφωνία για την εξαγορά της αμερικανικής premium σοκολατοποιίας, Fannie May Confections Brands.

Συμφωνία Ferrero για εξαγορά της σοκολατοποιίας Fannie May

4
0

Η Fannie May, η οποία τα παράγει προϊόντα σοκολάτας με τα σήματα Fannie May και Harry London, ιδρύθηκε το 1920 στο Σικάγο.

H Ferrero ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει επίσης σε μια στρατηγική συνεργασία με τον σημερινό ιδιοκτήτη της Fannie May, 1-800-Flowers.com, για την προώθηση προϊόντων και των δύο εταιρειών, online σε επιλεγμένα sites ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η Fannie May λειτουργεί ένα εργοστάσιο παραγωγής στο Οχάιο και κέντρα διανομής στο Οχάιο και το Ιλινόις. Ο όμιλος απασχολεί 750 άτομα. Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς, η Ferrero δήλωσε ότι σχεδιάζει να κρατήσει αυτές τις εγκαταστάσεις ανοικτές και να διατηρήσει το υπάρχον μάνατζμεντ.

Ο Paul Chibe, CEO της Ferrero Β. Αμερικής, δήλωσε ότι «η Fannie May προσφέρει ένα πολύτιμο δίκτυο παραγωγής, διανομής και λιανικής πώλησης για την Ferrero στις ΗΠΑ».

Η συναλλαγή υπόκειται στις συνήθεις προϋποθέσεις ολοκλήρωσης και λήψης κανονιστικών εγκρίσεων και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαΐου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία