BACK TO
TOP
Business

Συμβουλές για τη βελτίωση της αγελαδοτροφίας από ΒΙΟΖΩΚΑΤ και JOSERA

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη βελτίωση της αγελαδοτροφίας και συμβουλευτικές επισκέψεις σε μονάδες τις βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε κλιμάκιο τεχνικών της γερμανικής JOSERA που βρέθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. την περίοδο 6-10 Μαρτίου.

Συμβουλές για τη βελτίωση της αγελαδοτροφίας από ΒΙΟΖΩΚΑΤ και JOSERA

3
0

Το κλιμάκιο τεχνικών της  JOSERA, την πρωτοπόρο εταιρεία στη γερμανική αγορά παραγωγής ισορροπιστών για μυρηκαστικά, αποτελούνταν από τον ειδικό στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής  Dr.(PhD) Vet Tyler Turner και τον υπεύθυνο πωλήσεων Ν.Αμερικής, Ν.Ευρώπης και Ασίας Dr. Vet Barrera Jorge.

Στη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν τα ακόλουθα σεμινάρια εκπαίδευσης προϊόντων :

  • Διατροφικό συμπλήρωμα με ζωντανή μαγιά πλούσιο σε βιταμιίνες Β για αγελάδες γαλακτοπαραγωγής «Dairy Pilot – Stall Signals» με στόχο την αύξηση της γαλακτοπαραγωγής, την Παρατεταμένη Διάρκεια περιόδου γαλακτοπαραγωγής και την Ελαχιστοποίηση απωλειών στη θρεπτική κατάσταση
  • Κτηνοτροφικά γάλατα νεαρών μόσχων «Calf Milk Replacers (CMR) » με στόχο την ανάπτυξη σταθερού ανοσοποιητικού συστήματος, την ταχεία ανάπτυξη Μεγάλης Κοιλίας, τη μέση ημερήσια ανάπτυξη βάρους τον πρώτο χρόνο στα 800-850 gr/ημέρα και τον πρώτο τοκετό σε διάστημα μικρότερο των 24 μηνών.
  • Ισορροπιστές τροφής «Josera – First Choice in Minerals» με στόχο τις υψηλότερες αποδόσεις γαλακτοπαραγωγής των ζώων, τη βελτίωση του μεταβολισμού, τη μείωση της τροφής λόγω της καλύτερης απορρόφησής της και την καλύτερη ποιότητα γάλακτος
  • «Josilac® βιολογικοί εμβολιαστές - Αξιόπιστη συντήρηση χονδροειδών ζωοτροφών» για μείωση απωλειών σε ενέργεια, πρωτείνη και πεπτικότητα, την αποφυγή ανεπιθύμητης ζύμωσης και της εμφάνισης βακτηριακών αλλοιώσεων και μυκοτοξινών, την ασφάλεια κατά της αναθέρμανσης.

Ακολούθησαν επισκέψεις εκπαίδευσης (farm training) σε αγελαδοτροφικές μονάδες της περιοχής του της Βορείου Ελλάδος όπου το κλιμάκιο τεχνικών της JOSERA έδωσε ειδικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε αγελαδοτροφικής μονάδας με κύριους άξονες την ορθή εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων, τη διαχείριση των ζώων και τη συντήρηση των ενσιρωμάτων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία