BACK TO
TOP
Business

Τη διανομή της premium τεκίλας Patrón αναλαμβάνει η AΜΒΥΞ

Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ της ultra-premium τεκίλας Patrón αναλαμβάνει η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη ελληνική εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας, γιορτάζοντας φέτος τα 100 χρόνια και συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία στην ελληνική αγορά, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Τη διανομή της premium τεκίλας Patrón αναλαμβάνει η AΜΒΥΞ

0
0

Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρονται τα εξής:

«H Patrón (στα Ισπανικά «το Αφεντικό») είναι το πνευματικό παιδί δύο επιχειρηματιών, των John Paul DeJoria και Martin Crowley, των οποίων η αγάπη για την τεκίλα και η επιθυμία να δημιουργήσουν την καλύτερη τεκίλα στον κόσμο τους οδήγησε στα Highlands του Jalisco στο Μεξικό. Εκεί, βρήκαν τον βετεράνο της βιομηχανίας της τεκίλας, Francisco Alcaraz, και του ζήτησαν να παράγει την πιο εξαιρετική, υψηλής ποιότητας, 100 τοις εκατό τεκίλα αγαύης που θα μπορούσαν να παράγουν. Από εκείνη την συνάντηση, γεννήθηκε η Patrón και με την απαλή γεύση της, τα εξαιρετικά εκλεπτυσμένα αρώματα και την υψηλή της ποιότητα ξεχώρισε και άλλαξε την έννοια της τεκίλας.

Η επιτυχία της Patrón οφείλεται στο γεγονός ότι οι ιδρυτές της αισθάνθηκαν από νωρίς ότι οι καταναλωτές επιζητούσαν για μια ultra-premium τεκίλα, μια κατηγορία που την εποχή εκείνη δεν υπήρχε αφού ο κόσμος γνώρισε την πρώτη ultra-premium τεκίλα το 1989, όταν βγήκε για πρώτη φορά στην αγορά η Patrón. Από την αρχή, η χειροποίητη μέθοδος του Francisco Alcaraz για την Patrón περιλάμβανε όχι μόνο 100 % Weber μπλε αγαύη, αλλά και μια τεχνική αιώνων που ονομάζεται Tahona. Σύμφωνα με αυτή την διαδικασία οι ίνες αγαύης αργά συνθλίβονται από έναν μεγάλο τροχό ηφαιστειακής πέτρας, και στη συνέχεια ο χυμός αγαύης ζυμώνεται και αποστάζεται με τις ίνες της αγαύης.

Ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής λαμβάνει χώρα στην ιδιόκτητη Hacienda Patrón, όπου παράγεται μόνο η συγκεκριμένη τεκίλα. Από το φιλικό προς το περιβάλλον αρδευτικό σύστημα αντίστροφης όσμωσης μέχρι την ανακύκλωση του υποπροϊόντος της αγαύης, ολόκληρη η διαδικασία είναι παράδειγμα προς μίμηση. Και το πιο σημαντικό στοιχείο είναι οι άνθρωποι που εμπλέκονται. Για την ολοκλήρωση της παραγωγής χρειάζονται 60 άνθρωποι αφού όλη η διαδικασία γίνεται χειροποίητα, από το προσεκτικό μάζεμα της αγαύης όπου επιλέγονται μόνο οι καλύτερης ποιότητας καρποί, μέχρι και την κατασκευή του μπουκαλιού το οποίο χαρακτηρίζεται από έναν μοναδικό αριθμό. Το μπουκάλι, μάλιστα, έχει δημιουργηθεί από εξειδικευμένο μεξικάνο καλλιτέχνη γυαλιού ο οποίος το έφτιαξε σαν μοναδικό έργο τέχνης ώστε να είναι τόσο πολύτιμο όσο το περιεχόμενο του.

Η Patrón είναι πλέον, διαθέσιμη σε περισσότερες από 100 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτελεί την πρώτη σε πωλήσεις super premium τεκίλα στην Αμερική. Παρόλο που είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες ποτών παγκοσμίως,  εξακολουθεί να παράγεται με τον ίδιο τρόπο τον οποίο τελειοποίησε ο δημιουργός της ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα της.

Στην Ελλάδα, είναι διαθέσιμες οι PATRON SILVER και GRAN PATRON PLATINUM, οι παλαιωμένες PATRON ANEJO, PATRON REPOSADO και GRAN PATRON BURDEOS και από λικέρ τα ultra-premium, παρασκευασμένα με βάση την Patrón τεκίλα, PATRON XO CAFE COFFEE LIQUEUR και PATRON XO DARK COCOA LIQUEUR».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία