BACK TO
TOP
Business

Δύο σημαντικά βραβεία για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αναδείχθηκε ως κορυφαία εταιρική επωνυμία στην κατηγορία των αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα κατά την απονομή των Corporate Superbrands Greece 2016, ενώ, παράλληλα, διακρίθηκε και στα φετινά Corporate Affairs Excellence Awards για το Πρόγραμμα της για την Συμβολαιακή Καλλιέργεια Κριθαριού.

Δύο σημαντικά βραβεία για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

1
0

Η βράβευση για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία ως Corporate Superbrand ήταν αποτέλεσμα της αξιολόγησης της εταιρίας με βάση την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και δύναμη της φήμης της, την αξιοπιστία και τη μακροχρόνια συνέπεια, καθώς και την εταιρική υπευθυνότητα που επιδεικνύει κατά τη δράση της, τις εργασιακές σχέσεις, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Αντίστοιχα, η διάκρισή της στα Corporate Affairs Excellence Awards πραγματοποιήθηκε στην κατηγορία Εταιρία & Συμμέτοχοι για τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με τις τοπικές κοινωνίες μέσω του Προγράμματος Συμβολαιακής Καλλιέργειας. Τα βραβεία Corporate Affairs Excellence Awards διοργανώνονται από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) με στόχο την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και επιτυχημένων στρατηγικών επικοινωνίας και εταιρικών υποθέσεων, παράγοντας αξία και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία