BACK TO
TOP
Business

Νέο και πιο εύχρηστο site για την TÜV HELLAS

Στον επανασχεδιασμό του εταιρικού του site προχώρησε ο Φορέας Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων και Εκπαίδευσης, TÜV HELLAS (TÜV NORD), με με στόχο την αμεσότερη επικοινωνία αλλά και την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σε σχέση με όλες τις δράσεις του.

Νέο και πιο εύχρηστο site για την TÜV HELLAS

1
0
Το νέο site, www.tuv-nord.com/gr  με σύγχρονη εμφάνιση και νέες οθόνες παρουσίασης του περιεχομένου είναι ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας, που προσφέρει εύκολη πλοήγηση και ενημέρωση του χρήστη από όλες τις κινητές ή σταθερές συσκευές που παρέχουν πρόσβαση στο internet (laptop, smartphones, tablets)

Σύμφωνα με το δελτίου τύπου που εξέδωσε η εταιρεία:

«Στο νέο site μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες του Φορέα, να περιηγηθείτε στο τριμηνιαίο ηλεκτρονικό newsletter ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην αμεσότητα της επικοινωνίας μέσω των υπηρεσιών

«Ζητήστε να σας Καλέσουμε»
όπου ο χρήστης συμπληρώνει τη φόρμα εγγραφής εισάγοντας τον τομέα του ενδιαφέροντός του και ένα εξειδικευμένο στέλεχος του Φορέα επικοινωνεί εντός 24 ωρών μαζί του για να τον εξυπηρετήσει.

«Προγραμματισμός Συνάντησης»
όπου ο χρήστης συμπληρώνει το αίτημα για τη συνάντηση που επιθυμεί να πραγματοποιήσει σε συνδυασμό με την επιθυμητή ημέρα και ώρα και ένα εξειδικευμένο στέλεχος του Φορέα επικοινωνεί εντός 24 ωρών μαζί του για να τον εξυπηρετήσει
«Η Δραστηριότητά σας»
εδώ ο χρήστης επιλέγει τη δραστηριότητα της επιχείρησής του για να βρει άμεσα και εύκολα τις υπηρεσίες του Φορέα που αντιστοιχούν στις ανάγκες του.

Ιδιαίτερη σημασία, κατά τον επανασχεδιασμό του site, έχει αποδοθεί επίσης στην ανάπτυξη του τομέα Εκπαίδευσης όπου πλέον ο χρήστης ενημερώνεται άμεσα για όλα τα προγραμματισμένα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια του Φορέα ενώ μπορεί να συμπληρώσει την Αίτηση Εγγραφής και Παρακολούθησης on line, άμεσα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Στα 30 χρόνια επιτυχούς δραστηριοποίησης στην Ελλάδα στόχος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) υπήρξε η προαγωγή της έννοιας της ποιότητας σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών της. Μέσα από το νέο site επιθυμούμε ακόμα μία φορά τη μετάδοση της εμπειρίας σεβασμού του χρήστη και της αμεσότητας ανταπόκρισής μας όπως συμβαίνει και στην off line επικοινωνία μας με την κοινωνία.

Σας Ευχόμαστε Καλή πλοήγηση!»
TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.500 σεμινάρια και 20.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μας προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις από καθαρά τεχνικά αντικείμενα έως όλα τα επίπεδα επαγγελματικής εξέλιξης και εκπαίδευσης management.H νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας  πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ)


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία