BACK TO
TOP
Business

Εφαρμογή της απόφασης που δικαιώνει τους απολυμένους της ΒΦΛ ζητά η ΓΣΕΕ

Δεν εμφανίστηκαν στην προγραμματισμένη συνάντηση οι «εμπλεκόμενοι» από τις εταιρίες στο εργοστάσιο της ΒΦΛ.

1
0

Παρέμβαση της κυβέρνησης ώστε η Διοίκηση της πρώην ΒΦΛ ΑΕ να υλοποιήσει άμεσα την πρόσφατη δικαστική απόφαση, που δικαιώνει τους απολυμένους της επιχείρησης, ζητά η ΓΣΕΕ, μετά την αλαζονική- όπως τη χαρακτηρίζει- στάση των τριών «εμπλεκόμενων» εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στο βιομηχανικό συγκρότημα της Καβάλας, να μην εμφανιστούν στη σύσκεψη που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, στο υπουργείο Εργασίας.

Με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ εγκαλεί την κυβέρνηση για τη στάση της και την καλεί να τηρήσει τη νομιμότητα, ενώ παράλληλα επαναβεβαιώνει την πρόθεσή της να σταθεί στο πλευρό των απολυμένων εργαζόμενων.

Πιο συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση της ΓΣΕΕ αναφέρεται:

«Την παρέμβαση της κυβέρνησης ώστε η Διοίκηση της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων να υλοποιήσει άμεσα την πρόσφατη δικαστική απόφαση, που δικαιώνει τους απολυμένους της επιχείρησης, ζητά η ΓΣΕΕ.

Παρά το γεγονός ότι στη σημερινή τριμερή συνάντηση η εταιρεία, απαξιώνοντας τη διαδικασία, δεν έστειλε εκπρόσωπο, το αρμόδιο υπουργείο οφείλει να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να τηρηθεί η νομιμότητα.

 Δεν είναι δυνατόν η Διοίκηση της ΒΦΛ να αγνοεί μία δικαστική απόφαση, χωρίς καμία επίπτωση, με τους απολυμένους να παραμένουν όμηροι απαράδεκτων τακτικών και πρακτικών ανήθικων επιχειρηματιών.

 Η Συνομοσπονδία βρίσκεται στο πλευρό των απολυμένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων και θα διεκδικήσει με κάθε μέσο και τρόπο την εφαρμογή μιας δίκαιης δικαστικής απόφασης, αποτέλεσμα ενός διαρκούς και συντονισμένου αγώνα».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία