BACK TO
TOP
Business

Στο χώρο του παγωτού μπαίνει η Τρίκκη

Δυναμικά και στο χώρο του παγωτού εισέρχεται η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία Τρίκκη.

Στο χώρο του παγωτού μπαίνει η Τρίκκη

1
0

Πιο συγκεκριμένα, το Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων παράγει σήμερα παγωτό από 100% φρέσκο γάλα το οποίο προμηθεύεται αποκλειστικά και μόνο από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Θεσσαλίας (Τρίκαλα και Καρδίτσα δηλαδή).

Όπως λένε οι υπεύθυνοι παραγωγής στο trikalavoice.gr η Τρίκκη διαθέτει σήμερα στην αγορά τρεις κωδικούς παγωτού (κρέμα βανίλια, κρέμα κακάο, στρατσιατέλα) και τρεις κωδικούς παγωτίνια χύμα, ξυλάκι, χωνάκι και σαντουιτσάκι σε διάφορες γεύσεις.

Την είσοδό της στην αγορά την επιχείρησε δειλά-δειλά στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού και η αποδοχή υπήρξε απροσδόκητα μεγάλη από το καταναλωτικό κοινό, της κεντρικής Ελλάδας.

Φέτος εγκατέστησε και δικά της ψυγεία σε πολλά σημεία πώλησης και ετοιμάζει ακόμη πιο δυναμικό μπάσιμο για το καλοκαίρι του 2018.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία