BACK TO
TOP
Business

Στη νέα διοίκηση της ΕΒΖ ο Παναγιώτης Αλεξάκης

Εξελέγη το νέο ΔΣ της ΕΒΖ από την έκτακτη γενική συνέλευση, χωρίς όμως να συγκροτηθεί σε σώμα. Ο πρώην πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Αλεξάκης, αναλαμβάνει τα ηνία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Στη νέα διοίκηση της ΕΒΖ ο Παναγιώτης Αλεξάκης

3
0

Ο ίδιος δεν παρέστη στη γενική συνέλευση, όπως και τα υπόλοιπα νέα μέλη του νέου δ.σ. της εταιρείας. Το «παρών» έδωσε μόνο ο κ. Γεράσιμος Τσιαπάρας, που ήταν μέλος και στο προηγούμενο δ.σ. και παραμένει και στο νέο. Τα υπόλοιπα νέα μέλη του νέου ΔΣ της ΕΒΖ, το οποίο αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα μέχρι τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, είναι οι Στέλλα Καραγιάννη, Πατούχα Κωστούλα, Ιωάννης Νενεδάκης, Νικόλαος Παπαϊωάννου και Παναγιώτης Καραχάλιος (υπάλληλος).

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν ο κ. Αλεξάκης θα αναλάβει χρέη προέδρου ή διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, η οποία πάντως τελεί υπό στενό κλοιό οικονομικής ασφυξίας με άδεια ταμεία και το εργοστάσιο της Ορεστιάδας να έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, λόγω έλλειψης διοίκησης στην εταιρεία αλλά και πόρων.

Στη συνέλευση ήταν παρόντες και ορισμένοι μικρομέτοχοι της Εταιρείας όπως και εκπρόσωποι εργαζομένων που έθεσαν πιεστικά το ζήτημα της έναρξης λειτουργίας του ζαχαρουργείου της Ορεστιάδας, πριν χαλάσει ο καιρός και μείνουν τα τεύτλα να σαπίζουν στα χωράφια.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία