Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ επιβραβεύει κάθε χρόνο την παραγωγή και αναδεικνύει την Ελλάδα μέσω των βραβείων «Made in Greece». Σκοπός του θεσμού αυτού είναι η αναγνώριση των επιχειρήσεων και οργανισμών, που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία.
Η Διευθύντρια Marketing της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Μαρία Παναγιωτοπούλου, η οποία παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας, δήλωσε: «Η βράβευση αυτή ήρθε ως επιστέγασμα στην αγάπη και στην προτίμηση που έδειξαν οι καταναλωτές για τα προϊόντα της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης αναπτύσσεται δυναμικά σε μία αγορά που κυριαρχεί ο αθέμιτος ανταγωνισμός από πολυεθνικές, διεκδικώντας χώρο για την Ελλάδα και παράγει προϊόντα ανώτερης ποιότητας και γεύσης. Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας, που συνέβαλλαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο στην επιτυχία αυτή».
Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε.
Η εταιρία ιδρύθηκε το 1988 ως θυγατρική γερμανικού ομίλου παραγωγής μπίρας και ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το εργοστάσιο στην Αταλάντη. Παράλληλα, η εταιρία ανασυγκροτήθηκε και μετονομάστηκε σε Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ). Το 1998, η οικογένεια Συριανού, εξαγοράζει τις μετοχές, που ανήκαν στη γερμανική θυγατρική εταιρία υπό μορφή management buy out με αποτέλεσμα πέντε χρόνια αργότερα να περάσει σε 100% ελληνικό ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η ΕΖΑ έχει εξελιχθεί σε μία δυναμική εταιρία διαθέτοντας χαρτοφυλάκιο προϊόντων με εξαιρετικής ποιότητας μπίρες τοπικής παραγωγής & εισαγωγής. Παράγει πέντε υψηλής γευστικής αξίας προϊόντα ζύθου, τις Pils Hellas, ζ εζα Premium Pilsener & ζ εζα Fine Lager, BLUE Ιsland, Odyssey Special Beer & Berlin και παράλληλα εισάγει, διακινεί και εμπορεύεται τις Krombacher, Arcobräu και Gulden Draak. Η εταιρία απασχολεί περισσότερους από 140 ειδικευμένους εργαζόμενους και εφαρμόζει επιτυχώς ένα -προηγμένης τεχνολογίας- ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας, συμμορφούμενη με τα διεθνή πρότυπα για την παρασκευή μπίρας.