BACK TO
TOP
Business

Με νέα προϊόντα στη Food Expo η οξοποιία Ζαφειρόπουλος

Τα νέα προϊόντα μουστάρδας και έξτρα παρθένου ελαιόλαδου καθώς και τις νέες επαγγελματικές συσκευασίες της παρουσίασε η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος στη Food Expo, τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Με νέα προϊόντα στη Food Expo η οξοποιία Ζαφειρόπουλος

1
0

Η 5η Food Expo αποτελεί πλέον έναν ισχυρό θεσμό που ενισχύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο τη φήμη του, ως ευρωπαϊκή συνάντηση επαγγελματιών του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. 

Στην 5η Food Expo η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος συμμετείχε με σκοπό να παρουσιάσει την ήδη ευρεία γκάμα επαγγελματικών προϊόντων που διαθέτει σε βαλσαμικό ξίδι, απλό ξίδι και βαλσαμικές κρέμες αλλά και για να πραγματοποιήσει την πρώτη εμφάνιση τριών νέων κωδικών Μουστάρδας ΠΑΝ (Απαλή, Πικάντικη και με Πάστα Ελιάς) οι οποίες ξεκινούν πλέον  να διατίθενται στην αγορά. Παράλληλα,  ακολουθώντας πάντα την τάση και τις ανάγκες της εποχής η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος παρουσίασε και τις νέες, τυποποιημένες, επαγγελματικές συσκευασίες, μίας χρήσης για Λάδι, όπως επιβάλλεται πλέον από τον νόμο για τους χώρους εστίασης και Ξίδι. Γυάλινες συσκευασίες 100ml αλλά και πλαστικές των 20 ml σε Ξίδι Κόκκινο, Ξίδι Βαλσαμικό αλλά και Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο και Βινεγκρέτ είναι η νέα επένδυση της εταιρίας για να καλύψει τις ανάγκες των εστιατορίων, ξενοδοχείων και τροφοδοσίας τροφίμων (HORECA).

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος, απευθυνόμενη τόσο σε επαγγελματίες όσο και καταναλωτές, εδώ και 40 χρόνια επενδύει στην καινοτομία και παράγει συνεχώς νέα  προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης, βασιζόμενα στη χρήση ελληνικών πρώτων υλών, επιτυγχάνοντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό παράδοσης και γνώσης με τη σύγχρονη τεχνογνωσία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία