BACK TO
TOP
Business

Την ελληνική αγορά μέσω Food Expo προσέγγισε η LubApple

Ευκαιρία για την περεταίρω ανάπτυξη της στην αγορά της χώρας μας, χαρακτήρισε την παρουσία της εταιρείας του στην διεθνή έκθεση Food Expo 2018 της Αθήνας ο πρόεδρος της πολωνικής εταιρείας φρούτων LubApple, Zbigniew Chołyk.

Την ελληνική αγορά μέσω Food Expo προσέγγισε η LubApple

2
0

«Η Food Expo είναι μια από τις καλύτερες εκθέσεις για το φαγητό στην Ευρώπη και είναι πολύ δημοφιλής τόσο μεταξύ των Ελλήνων όσο και των ξένων επιχειρηματιών. Φέτος, η LubApple συμμετείχε σαν μέλος του πολωνικού περιπτέρου, παρουσιάζοντας φρέσκα φρούτα, κυρίως μήλα. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σε αυτό το event αλλά έχουμε ήδη παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και έναν χρόνο. Χάρη στην Food Expo έχουμε την ευκαιρία να προωθήσουμε την εταιρεία μας, συνάπτοντας καινούρια διεθνή συμβόλαια και παρακολουθώντας τις τάσεις και τα νέα της βιομηχανίας» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Επιπλέον, η LubApple σκοπεύει να αποτελέσει μόνιμο μέλος της Food Expo, καθώς σύμφωνα με τον κ. Cholyk «τόσο η Ελλάδα, όσο και όλη η βαλκανική αγορά, ενδιαφέρουν την εταιρεία, ενώ το γεγονός ότι πολλοί Πολωνοί έμποροι μεταφέρουν εσπεριδοειδή από την Ελλάδα στην Πολωνία διευκολύνει την εταιρεία, καθώς θα μπορούσαν να μεταφέρουν και μήλα, κάνοντας το αντίστροφο δρομολόγιο.  

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία