BACK TO
TOP
Business

Ο Μασούτης εξαγοράζει την Προμηθευτική και «κατεβαίνει» Αθήνα

Στην εξαγορά της αλυσίδας μάρκετ «Προμηθευτική», με ένα δίκτυο 57 καταστημάτων στην Αττική, προχωρά η Μασούτης, υλοποιώντας έτσι τον σχεδιασμό της για κάθοδο στην Αθήνα.

Ο Μασούτης εξαγοράζει την Προμηθευτική και «κατεβαίνει» Αθήνα

0
0

Πρόκειται για μία κίνηση που αναμένεται να αλλάξει το χάρτη του λιανεμπορίου τροφίμων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συμφωνία προβλέπει τη διασφάλιση του συνόλου των θέσεων εργασίας των 1.050 εργαζόμενων της Προμηθευτικής, καθώς και τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Σε δεύτερη φάση, στα σχέδια της εταιρείας Μασούτης είναι η επέκταση του δικτύου των καταστημάτων της  σε περιοχές που σήμερα δεν έχει παρουσία αρχής γενόμενης με την αναμόρφωση του δικτύου της Προμηθευτικής .

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει 272 καταστήματα, 250 σούπερ μάρκετ, 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, και ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής στο Καβαλάρι, ενώ καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια, την Αιτωλοακαρνανία και τα νησιά Θάσο, Λήμνο, Λέσβο και Χίο. Απασχολεί περισσότερους από 7.500 εργαζόμενους. Παράλληλα διαθέτει και 245 καταστήματα franchise με την επωνυμία Express Market.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία