BACK TO
TOP
Business

Τέσσερα vintage κρασιά σε πτήσεις της Εmirates

Τα εκλεκτά κρασιά που θα σερβίρονται φέτος στους επιβάτες της πρώτης κατηγορίας σε επιλεγμένες διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων των Cheval Blanc 2004 και Margaux 1998, παρουσίασε η αεροπορική εταιρεία Gulf Emirates. Επίσης, η εταιρία αποκάλυψε ότι επένδυσε πέρσι 56 εκατομμύρια δολάρια σε fine wine.

Τέσσερα vintage κρασιά σε πτήσεις της Εmirates

1
0

Η αεροπορική εταιρία δήλωσε ότι εκτός από τα 80 επιλεγμένα κρασιά και σαμπάνιες που θα σερβίρονται σε όλους τους επιβάτες στον αέρα, θα προστεθούν επίσης τέσσερα επιλεγμένα ποιοτικά κρασιά που θα σερβιριστούν σε διάφορες διεθνείς διαδρομές αυτό το έτος (για περιορισμένες περιόδους): Cheval Blanc 2004, Haut-Brion 2004. Mouton Rothschild 2001και Margaux 1998.

Παράλληλα με τα κρασιά, η Emirates είπε ότι έχει δημιουργήσει συγκεκριμένα πιάτα για να τα συνδυάσει με κάθε κρασί, ενώ εκπαιδεύει το προσωπικό της και αναβαθμίζει και τα ποτήρια της.

Η φετινή συλλογή vintage κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα όταν ο εμπορικός διευθυντής της Cheval Blanc, Arnaud de Laforcade, έκανε στους επιβάτες πρώτης κατηγορίας σε μια πτήση προς το Παρίσι ένα masterclass-έκπληξη με τις σοδειές του 2004 και του 2006 στα 40.000 πόδια.

Να σημειωθεί ότι όλα τα κρασιά αποκτήθηκαν από την Emirates και στη συνέχεια αποθηκεύτηκαν στο κελάρι της στην Βουργουνδία, όπου σήμερα διαθέτει 4.7 εκατομμύρια μπουκάλια κρασιού!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία