BACK TO
TOP
Business

Στην SIAL China η εταιρεία παραγωγής χυμών ροδιού «Κτήμα Χειμωνίδη»

Από την εταιρεία παραγωγής χυμών ροδιού «Κτήμα Χειμωνίδη» εκπροσωπήθηκε η Ελλάδα στη διεθνή έκθεση SIAL China, η οποία διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία από 16 έως 18 Μαΐου.

Στην SIAL China η εταιρεία παραγωγής χυμών ροδιού «Κτήμα Χειμωνίδη»

7
1

Η 19η Διεθνή Έκθεση – SIAL China 2018 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου Shanghai New International Expo Centre στη Σαγκάη της  Κίνας.  Η έκθεση αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην  Ασία με δυναμική που ξεπερνά τους 3.200 εκθέτες από 67 χώρες και τους 101.000 εμπορικούς επισκέπτες. 


Το  σταντ της εταιρίας στο Hall W2 της έκθεσης επισκέφθηκε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γεωργίας Phil Hogan, ο οποίος έμεινε ενθουσιασμένος με το ελληνικό χυμό ροδιού το «ρ».  Ο εκπρόσωπος της εταιρίας κ. Χειμωνίδης Γεώργιος, κατά τη συνομιλίας τους, εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δενδροκαλλιεργητές στην Ελλάδα και ειδικά  στον τομέα των καινοτόμων καλλιεργειών.

Αργότερα ο κ. Χειμωνίδης Γεώργιος είχε την χαρά να φιλοξενήσει τους εκπρόσωπους του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σαγκάη οι οποίοι δοκίμασαν τους χυμούς της εταιρίας και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τα  προϊόντα της Ελληνικής Γης.

Με το βλέμμα στραμμένο στην Ασιατική Αγορά  η εταιρία «Κτήμα Χειμωνίδη» αποδεικνύει ότι όπου υπάρχει θέληση , υπάρχει και τρόπος!

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

22-08-2018 11:09ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ Σ' ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία