BACK TO
TOP
Business

Αύξηση πωλήσεων και κερδών στο πεντάμηνο για τη Χήτος ΑΒΕΕ

Σταθερά βήματα ανάπτυξης καταγράφει η εταιρεία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, όπως μαρτυρούν τα αποτελέσματά της για το πρώτο πεντάμηνο του 2018, αλλά και το εν γένει εκτόπισμα και η ενίσχυση του brand στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ενισχύει τις πωλήσεις της στο εξωτερικό η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

0
0

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ είναι μια εταιρεία σταθερά προσανατολισμένη στην εξωστρέφεια και στις διεθνείς αγορές, έχοντας ήδη παρουσία σε 25 χώρες, χωρίς φυσικά να υποτιμά καθόλου την εγχώρια αγορά όπου σύμφωνα με τα στοιχεία είναι leader με μερίδιο περί το 23%.

Με συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο, έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό, μηδενικό δανεισμό, κοινωνική δραστηριότητα και αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ πρωταγωνιστεί στην εγχώρια αγορά στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού, ενώ κάνει σημαντικά βήματα εξάπλωσης και διεθνώς.

Οι διεθνείς αγορές είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ και προς αυτή την κατεύθυνση είναι και όλες οι στρατηγικές κινήσεις που κάνει το management της επιχείρησης.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ βρίσκεται ήδη σήμερα σε 25 χώρες στον κόσμο, με παρουσία στην Ευρώπη, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τον Παναμά, τη Ρωσία, την Αφρική, την Κίνα κ.α. Στόχος της εταιρείας είναι η προώθηση της εξαγώγιμης σειράς προϊόντων του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, με την ταυτόχρονη επιδίωξη προσέλκυσης νέων συνεργατών από τη διεθνή αγορά.

 

Προβλέψεις για το σύνολο του 2018

Πάνω σ' αυτό το πλαίσιο και δεδομένου ότι (και) το 2018 είναι εξαιρετική χρονιά για τον τουρισμό, η διοίκηση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ εκτιμά πως θα επιτύχει φέτος διψήφια ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της κατά 15%, ενώ σ' αυτό θα συμβάλλουν οι νέες συνεργασίες που έχουν επιτευχθεί τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

Τα καλά οικονομικά αποτελέσματα της ηπειρωτικής εταιρείας, έρχονται να «κουμπώσουν» με την εν γένει εταιρική φιλοσοφία της και κουλτούρα της. Για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, κοινωνία, καταναλωτές, προμηθευτές, επιχειρηματικοί εταίροι και εργαζόμενοι, συνθέτουν το ίδιο παζλ και αντιπροσωπεύουν το ίδιο αποτύπωμα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία