BACK TO
TOP
Business

Master of Pasta από τη Barilla

Πώς θα σου φαινόταν να κάνεις μαθήματα μαγειρικής απο την άνεση του σπιτού σου και μάλιστα από τους ειδικούς των ζυμαρικών; Να εκπαιδευτείς πάνω σε αυθεντικά, ιταλικά πιάτα παρέα με έναν απο τους πιο καταξιωμένους chef του είδους;

Master of Pasta από τη Barilla

1
0

H Barilla σου δίνει την ευκαιρία να εξελίξεις τις γνώσεις σου στη μαγειρική, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά ενός αυθεντικού σεφ. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Master of Pasta, Πάνο Ιωαννίδη.

 Πώς, λοιπόν, μπορείς να γίνεις κι εσύ Master of Pasta; Με μερικά πολύ απλά βήματα: Μπαίνεις στο https://www.barillamasterclass.gr/ και παρακολουθείς τα 3 μοναδικά video Master Class αφιερωμένα στην τέχνη των ζυμαρικών! Αφού ολοκληρώσεις τα μαθήματά σου, αν απαντήσεις σωστά όλες τις ερωτήσεις, παίρνεις το Master of Pasta δίπλωμα... με το σπαθί σου – ή πιο σωστά, με το ακονισμένο σου μαχαίρι - υπογεγραμμένο από τον Πάνο Ιωαννίδη  και έτσι είσαι ένα βήμα πιο κοντά στα πλούσια δώρα που χαρίζει η Barilla.

Για κάθε video που ολοκληρώνεις κερδίζεις και μία συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσεις είτε μία από τις 5 θέσεις για ένα ανεπανάληπτο Live Master Class με τον Πάνο Ιωαννίδη, για να μαγειρέψετε μαζί και να μάθεις όλα τα μυστικά ενός αυθεντικού Master of Pasta, ή τα αγαπημένα σου ζυμαρικά και σάλτσες Barilla για να εξελίξεις το ταλέντο σου και να δημιουργήσεις τις δικές σου συνταγές!

Είσαι έτοιμος να γίνεις Master of Pasta;

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία