Κι αν στην παγκόσμια αγορά η συνολική εμπειρία της μπύρας που προσφέρει η παραγωγή της σε χώρους εστίασης αποτελεί μία ζεστή επενδυτική ευκαιρία, ο CEO της AB InBev, Carlos Brito, επιστρέφει... στο μέλλον και φέρνει την μπύρα πίσω στα κριθαροχώραφα τονίζοντας τη στενή σύνδεσή της με τη γεωργία και τη «φυσικότητα» ενός προϊόντος που συμβάλλει σε έναν υγιεινό και φυσικό τρόπο ζωής.
Εκεί η μπύρα γίνεται χαβιάρι στα χέρια των έμπειρων σεφ της Carlsberg, η Le Beck's βάζει το αλουμινένιο κουτάκι μπύρας στα μεγάλα σαλόνια και η νεότευκτη Everyman's Right Brewery από τη Φιλανδία θέλει η μπύρα της να δροσίσει τον πλανήτη με τις αρνητικές εκπομπές άνθρακα που θα έχει κατά την παραγωγή της.
Την ίδια στιγμή οι ειδικοί συνεργάτες του B&B επισκέπτονται την Πατραϊκή Ζυθοποιία και τον πληθωρικό Κώστα Αντωνακόπουλο, ενώ προτείνουν τις καλύτερες Pils της εγχώριας αγοράς και τις πιο νόστιμες γεύσεις που μπορούν να τις συνοδεύσουν. Εις υγείαν