BACK TO
TOP
Business

Επενδύσεις χτίζουν τα ζυθοβραστήρια στην εστίαση

Brewpubs, tap rooms ή μπυραρίες παραγωγής. Όπως και να τα ονομάσει κανείς, αποτελούν τους σταθμούς εξωστρέφειας του ζύθου στο άμεσο μέλλον και σε όλες τις αγορές του κόσμου, μια εξέλιξη που πρόσφατα ακολούθησε και το εγχώριο θεσμικό πλαίσιο.

Επενδύσεις χτίζουν τα ζυθοβραστήρια στην εστίαση

2
0

Κι αν στην παγκόσμια αγορά η συνολική εμπειρία της μπύρας που προσφέρει η παραγωγή της σε χώρους εστίασης αποτελεί μία ζεστή επενδυτική ευκαιρία, ο CEO της AB InBev, Carlos Brito, επιστρέφει... στο μέλλον και φέρνει την μπύρα πίσω στα κριθαροχώραφα τονίζοντας τη στενή σύνδεσή της με τη γεωργία και τη «φυσικότητα» ενός προϊόντος που συμβάλλει σε έναν υγιεινό και φυσικό τρόπο ζωής.

Σε αυτό το ταξίδι στον πλανήτη του ζύθου, εκεί όπου ο Παύλος Κοτσίδης, ο άνθρωπος που άλλαξε το τοπίο της εγχώριας μικροζυθοποιίας, είδε χρώματα, γεύσεις, αρώματα και τρελάθηκε... όπως διηγείται στην αποκλειστική συνέντευξή του, το τέταρτο τεύχος του Β&Β εντοπίζει ό,τι κινείται στη διεθνή σκηνή. 

Εκεί η μπύρα γίνεται χαβιάρι στα χέρια των έμπειρων σεφ της Carlsberg, η Le Beck's βάζει το αλουμινένιο κουτάκι μπύρας στα μεγάλα σαλόνια και η νεότευκτη Everyman's Right Brewery από τη Φιλανδία θέλει η μπύρα της να δροσίσει τον πλανήτη με τις αρνητικές εκπομπές άνθρακα που θα έχει κατά την παραγωγή της. 

Την ίδια στιγμή οι ειδικοί συνεργάτες του B&B επισκέπτονται την Πατραϊκή Ζυθοποιία και τον πληθωρικό Κώστα Αντωνακόπουλο, ενώ προτείνουν τις καλύτερες Pils της εγχώριας αγοράς και τις πιο νόστιμες γεύσεις που μπορούν να τις συνοδεύσουν. Εις υγείαν

Στο B&B που κυκλοφορεί το Σάββατο 21 Ιουλίου μαζί με την Agrenda
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία