BACK TO
TOP
Business

Το χρόνο χρήμα κάνουν οι γραφειοκράτες που καθυστερούν τα Σχέδια Βελτίωσης

Ντάλα καλοκαίρι και παραµένουν ανοιχτά µια σειρά από προγράµµατα, όπως Σχέδια Βελτίωσης, Οµάδες Παραγωγών, Συνεργασία, αντιχαλαζικά. Όµως οι περισσότερες δηµόσιες υπηρεσίες είναι σε… άδεια, οι ιδιώτες γεωπόνοι-µελετητές «υπερ-φορτωµένοι» µε τόση δουλειά και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου επιλέγει το δρόµο των παρατάσεων.

Το χρόνο χρήμα κάνουν οι γραφειοκράτες που καθυστερούν τα Σχέδια Βελτίωσης

3
1

 Κάπου εκεί και η οριστικοποίηση των φακέλων των δικαιούχων στα Σχέδια µετατέθηκε για τις 14 Σεπτέµβρη, µε τους µηχανηµατάδες να κρούουν τον κώδωνα ότι µόνο προβλήµατα µπορεί να επιφέρει αυτή η καθυστέρηση και τους γεωτεχνικούς του δηµοσίου να ζητούν κονδύλι για υπερωριακή απασχόληση στους συναδέρφους τους των ∆ΑΟΚ που θα βάλουν ένα χεράκι στην αξιολόγηση. 

∆εν είναι λίγοι, εν τω µεταξύ, οι µελετητές που κάνουν παράπονα για το «περιβόητο» helpdesk, το οποίο δεν δούλεψε ποτέ, υποχρεώνοντάς τους να κάνουν εικασίες σε κάποια θέµατα, για τα οποία ούτε το υπουργείο δίνει απαντήσεις. Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι για κατάθεση φακέλων µε ελλείψεις, εκκρεµότητες, αλλά και λάθη, τα οποία θα κληθούν να διορθώσουν εκ των υστέρων, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.


Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

12-08-2018 11:48θανάσης

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ Ε ? ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΜΑΜΑΚΕΣ.ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ,ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΤΕΡΜΑ ΟΛΑ . ΑΡΚΕΤΑ . ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ Ε? 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΔΑΟΚ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ.Α ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΓΕΝΝΙΑ ΣΑΣ . ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ.ΑΜΕΣΑ.ΟΛΟΙ.ΟΥΤΕ ΤΗΝ "ΕΜΠΕΙΡΙΑ" ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία