BACK TO
TOP
Πολιτικές

Ο Μιγκέλ Κανιέτε σε ακρόαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου, θα λάβουν χώρα οι ακροάσεις στην Ευρωβουλή των εξής υποψηφίων Επιτρόπων: Corina Cretu (Ρουμανία), Marianne Thyssen (Βέλγιο), Jonathan Hill (Ηνωμένο Βασίλειο), Vera Jourova (Τσεχία), Tibor Navracsics (Ουγγαρία) και Miguel Arias Canete (Ισπανία).

Κίνηση με νόημα από τον Ισπανό Κανιέτε

0
0

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, ώρα 10.00 - 13.00, η Corina Cretu (Ρουμανία), προτεινόμενη Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική, θα παρουσιαστεί στην επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ακρόαση σε live streaming εδώ. Την ίδια ώρα, θα λάβει χώρα η ακρόαση της προτεινόμενης Επιτρόπου για την Απασχόληση, τις Κοινωνικές Υποθέσεις, τις  Δεξιότητες και την Εργασιακή Κινητικότητα, Marianne Thyssen (Βέλγιο), στην επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

Στις 14.30 - 17.30, θα λάβει χώρα η ακρόαση του προτεινόμενου Επιτρόπου για τη Χρηματοπιστωτική Σταθερότητα, τις Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες και την Ένωση Κεφαλαιαγορών, Jonathan Hill (Ηνωμένο Βασίλειο), στην επιτροπή Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής. (μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ) όπως και της προτεινόμενης Επιτρόπου για την Δικαιοσύνη, την Προστασία των Καταναλωτών, και την Ισότητα των Φύλων Vera Jourova (Τσεχία), στις επιτροπές Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών, Νομικών Θεμάτων, Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων (μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ)

Στη συνέχεια, στις 19.00 - 22.00, θα λάβει χώρα η ακρόαση του προτεινόμενου Επιτρόπου για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία και την Ιδιότητα του Πολίτη, Tibor Navracsics (Ουγγαρία), στην επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας, και την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ. Παράλληλα, ο προτεινόμενος Επίτροπος για τη Δράση για το Κλίμα και την Ενέργεια, Miguel Arias Canete (Ισπανία), θα παρουσιαστεί στις επιτροπές Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ακρόαση εδώ.

Οι προτεινόμενοι Επίτροποι, όπως έχουν παρουσιαστεί από το νέο Πρόεδρο της Επιτροπής Jean-Claude Juncker, θα αξιολογηθούν από τις επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 7 Οκτωβρίου. Τα μέλη των κοινοβουλευτικών επιτροπών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα αξιολογήσουν την καταλληλότητα των προτεινόμενων Επιτρόπων, πριν η Ολομέλεια του Σώματος δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα Επιτροπή.

Kάθε ακρόαση θα διαρκέσει τρεις ώρες και θα μεταδοθούν όλες ζωντανά και μέσω του διαδικτύου.  Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις ακροάσεις της Δευτέρας στο κανάλι του Ebs.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία