BACK TO
TOP
Πολιτικές

Συνεδριάζει η Επιτροπή Γεωργίας της Ευρωβουλής

Αθέμιτες εμπορικές πρακτικές και προοπτικές αγροτικών προϊόντων στην αγορά στην ατζέντα της Comagri.

Συνεδριάζει η Επιτροπή Γεωργίας της Ευρωβουλής

0
0
Τις προοπτικές των ευρωπαϊκών αγροτικών προϊόντων στις παγκόσμιες αγορές καθώς και η αντιμετώπιση των  αθέμιτων εμπορικών πρακτικών στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων από επιχείρηση σε επιχείρηση θα αποτελέσουν τα βασικά θέματα το διήμερο 6 έως και 7 Οκτωβρίου οπότε και συνεδριάζει στις Βρυξέλλες η Επιτροπή Γεωργίας και Ανάπτυξης της υπαίθρου (COMAGRI) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Αναλυτικά τα κύρια θέματα της ατζέντας της συνεδρίασης της COMAGRI (Δευτέρα 6 Οκτωβρίου- 15:00-18:30 και Τρίτη 7 Οκτωβρίου- 09:00-12:30):
  • Μελέτη με θέμα «Τα κράτη μέλη της ΕΕ στις παγκόσμιες αγορές γεωργικών ειδών διατροφής: σημερινή ανταγωνιστική θέση και προοπτικές».
  • Ανταλλαγή απόψεων με τον Επίτροπο Cioloș σχετικά με τις επιτεύξεις της απερχόμενης Επιτροπής.
  • Νέα τρόφιμα- Συντάκτρια γνωμοδότησης: Daciana Octavia Sârbu (S&D)
  • Αντιμετώπιση των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων από επιχείρηση σε επιχείρηση (ανακοίνωση). Ανταλλαγή απόψεων με την Επιτροπή
  • Παρουσίαση από την Επιτροπή - DG COMP - σχετικά με ζητήματα δικαίου του ανταγωνισμού που προκύπτουν κατά την εφαρμογή της ΚΑΠ.
  • Παρουσίαση από την Επιτροπή - DG SANCO - σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση όσον αφορά την αφρικανική πανώλη των χοίρων σε ορισμένες περιοχές των χωρών της Βαλτικής και στην Πολωνία.
Προσεχείς συνεδριάσεις: 5 Νοεμβρίου 2014, από 9.00 έως 12.30 και από 15.00 έως 18.30 (Βρυξέλλες)
6 Νοεμβρίου 2014, από 9.00 έως 12.30 (Βρυξέλλες).
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία