BACK TO
TOP
Πολιτικές

Νέα διευθύντρια για τα αγροτικά έξοδα της ΕΕ

Η Μπόρτσμαν ορίστηκε διευθύντρια για τους «λογιστικούς ελέγχους των γεωργικών δαπανών».

Νέα διευθύντρια για τα αγροτικά έξοδα της ΕΕ

1
0
Ειδικότερα, η Δανέζα Κριστίνα Μπόρτσμαν στις 22 Οκτωβρίου της ανατέθηκε να είναι επικεφαλής της μονάδας για την «Υποστήριξη Υλοποίησης και Παρακολούθησης του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου και το Συστήματος Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων» στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της ΕΕ.

Ήταν προηγουμένως επικεφαλής της Μονάδας Διαχείρισης του προϋπολογισμού, επίσης, στην ίδια Γενική Διεύθυνση. Η  κα  Μπόρτσμαν ξεκίνησε την καριέρα της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή πριν από 20 χρόνια, στο τμήμα ελέγχου της ΓΔ Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης. Έχει εργαστεί στα γραφεία των τριών πρώην Επιτρόπων (Anita Gradin, Poul Nielson και Mariann Fischer Boel) και, επίσης, στο τμήμα ελέγχου της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής. Πριν την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η κα  Μπόρτσμαν εργάστηκε στην Εθνική Ελεγκτική Υπηρεσία της Δανίας.

Η κα  Μπόρτσμαν είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο του Aarhus και έχει επίσης σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Η ημερομηνία έναρξης των καθηκόντων της θα είναι η 1η Δεκεμβρίου 2014.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία