BACK TO
TOP
Πολιτικές

«Το Πακέτο Γάλακτος και οι προοπτικές του τομέα», στη νέα συνεδρίαση της COMAGRI

Σε αξιολόγηση των επιδράσεων του πρόσφατου πακέτου γάλακτος, όπως επίσης των προοπτικών του γαλακτοκομικού τομέα μετά την επικείμενη λήξη του καθεστώτος των ποσοστώσεων πρόκειται να προβεί η Επιτροπή Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συνεδρίασή της στις 27 Ιανουαρίου (15.00-18.30).

«Το Πακέτο Γάλακτος και οι προοπτικές του τομέα», στη νέα συνεδρίαση της COMAGRI

0
0
Εκπρόσωποι του κλάδου και ακαδημαϊκοί, ειδικοί στον τομέα του γάλακτος, κλήθηκαν να εκφράσουν τις απόψεις τους όσον αφορά τους φόβους για μια διαφαινόμενη κρίση στην αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η ακροαματική διαδικασία έχει ως στόχο και την προώθηση της έκθεσης του εισηγητή της Επιτροπής Τζέιμς Νίκολσον (του κόμματος των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών) με τίτλο: «Εξέλιξη της κατάστασης της αγοράς γαλακτοκομικών προϊόντων και οι παροχές του «Πακέτου Γάλακτος».

Η εν λόγω συνεδρίαση αποτελεί συνέχεια των συζητήσεων που ξεκίνησαν στις 20 Ιανουαρίου ανάμεσα σε Ευρωβουλευτές, εθνικές κυβερνήσεις και τις κεντρικές αγροτοσυνεταιριστικές οργανώσεις Copa και Cogeca σε εκδήλωση της COMAGRI με θέμα: «Ο γαλακτοκομικός τομέας της ΕΕ: Προκλήσεις για το Μέλλον» για τις ανάγκες των παραγωγών γαλακτοκομικών προϊόντων μετά την ποσόστωση
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία