BACK TO
TOP
Πολιτικές

Υπό συζήτηση το μέλλον του γαλακτοκομικού τομέα στο Ευρωκοινοβούλιο

Οι επιδράσεις της πρόσφατης νομοθετικής δέσμης για το γάλα και οι προοπτικές του γαλακτοκομικού τομέα, μετά την αναμενόμενη κατάργηση του καθεστώτος των ποσοστώσεων, θα εξεταστούν σήμερα, Τρίτη 27 Ιανουαρίου στις 15.00 ώρα Βρυξελλών (16.00 ώρα Ελλάδας) και θα αξιολογηθούν κατά την διάρκεια ειδικής συνεδρίασης της Επιτροπή Γεωργίας του Ευρωκοινοβουλίου.

Καλύτερο έλεγχο του βάρους μας χάρη στα γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά

2
0
Εκπρόσωποι του κλάδου και εμπειρογνώμονες κλήθηκαν να εκφράσουν τις απόψεις τους εν μέσω φόβων για μια διαφαινόμενη κρίση στην αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων. Ο κλάδος ήδη υποφέρει από την υπερπροσφορά γάλακτος που έχει διαμορφώσει χαμηλές τιμές για τους παραγωγούς, με το πρόβλημα να είναι ιδιαίτερα έντονο στη Βόρεια Ευρώπη και τις χώρες της Βαλτικής. Οι γαλακτοπαραγωγοί φοβούνται πως η λήξη της ισχύος του καθεστώτος των ποσοστώσεων θα επιδεινώσει την κατάσταση και ζητούν την άμεση λήψη μέτρων

Σημειώνεται πως η εν λόγω εκδήλωση έχει ως στόχο την προώθηση σχετικής έκθεσης πρωτοβουλίας από τον ευρωβουλευτή Τζειμς Νίκολσον (Συντηρητικοί, Ηνωμένο Βασίλειο)

Πηγή: europarl.europa.eu
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία