BACK TO
TOP
Πολιτικές

Ανοίγει η αγορά φαρμακευτικής κάνναβης στην Αυστραλία

Έντονη κινητικότητα γύρω από την δημιουργία συνεργατικών funds που θα επενδύσουν στην καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης στην Αυστραλία, επιφέρει η πτώση στον κλάδο της βιομηχανίας πρώτων πηγών, καθώς εργατικά χέρια «περισσεύουν» όλο και περισσότερο.

Με λουλούδια και... κάνναβη στολίστηκε η Ουαλία

0
0
Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση της Πολιτείας της Βικτώρια ετοιμάζεται να εισάγει νόμο που θα νομιμοποιεί την χρήση της φαρμακευτικής μαριχουάνας, έως το τέλος του 2015.

Τουλάχιστον τρείς μεγάλες εταιρείες από τον τομέα της ενέργειας και των πρώτων πηγών στρέφονται στην προσπάθεια να συγκεντρώσουν επενδυτικά κεφάλαια μέσω του χρηματιστηρίου αξιών τις επόμενες εβδομάδες με σκοπό να μετατρέψουν τους εργάτες των ορυχείων τους σε εργάτες γης. Η Αυστραλία, λοιπόν, σχεδιάζει να ενταχθεί άμεσα στην παγκόσμια παραγωγή φαρμακευτικής μαριχουάνα, με όπλο ένα μία μεγάλη δεξαμενή διαθέσιμου εργατικού δυναμικού.

Οι πρώτες επενδυτικές κινήσεις των εν λόγω εταιρειών ξεκινούν με την αγορά μεγάλων ποσοστών εταιρειών που ασχολούνται με την παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως ο Καναδάς, οι ΗΠΑ και η Βενεζουέλα. Η δημιουργία εκτάσεων για καλλιέργεια μαριχουάνας στην Αυστραλία έχει σκοπό να ακολουθήσει την συσσώρευση των επενδυτικών κεφαλαίων.

Φορείς της Αγοράς τονίζουν ότι η συγκέντρωση κεφαλαίων για αυτόν τον σκοπό είναι εφικτή στην παρούσα συγκυρία, καθώς η Αυστραλία αποτελεί Αγορά υψηλού ρίσκου στην Αγορά Κεφαλαίων, που σημαίνει μεγάλες αποδόσεις σε περίπτωση επιτυχίας του project, ενώ αναλογικά μικρές απώλειες σε πιθανή του αποτυχία

Η πρωτοβουλία της πολιτείας Βικτώρια, πάντως, για την νομιμοποίηση της χρήσης φαρμακευτικής μαριχουάνα, δείχνει τον δρόμο που θα ακολουθηθεί στην αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος, με τα δείγματα να είναι μάλλον ευοίωνα για τους εν δυνάμει επενδυτές.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία