BACK TO
TOP
Πολιτικές

Εκδήλωση στη DG AGRI για το υγεινό φαγητό από το χωράφι ως τους καταναλωτές

Η Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Κομισιόν (DG AGRI) ανοίγει στις 28 Μαΐου 2016 τις πόρτες της στο κοινό και πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «από το χωράφι στο πιρούνι: υγιεινό φαγητό για το μέλλον μας».

Εκδήλωση στη DG AGRI για το υγεινό φαγητό από το χωράφι ως τους καταναλωτές

2
0
Εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια όλα τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα έχουν θεσπίσει μια Ανοικτή Μέρα ως αναγνώριση της Διακήρυξης Σούμαν στις 9 Μαΐου 1950 και δίνουν στους Ευρωπαίους πολίτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδικότερα για την DG Agri οι χώροι ενημέρωσης θα βρίσκονται μέσα και γύρω από το κτήριο Berlaymont. Ο Γενικός Διευθυντής της DG AGRI,  Τζέρτζι Μπόγκνταν Πλέβα, με τους αναπληρωτές Γενικούς Διευθυντές για την υγεία και την αλιεία θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση με θέμα: «Από το χωράφι στο πιρούνι: υγιεινό φαγητό για το μέλλον μας».

Δείτε εδώ την αφίσα για τις εκδηλώσεις για το άνοιγμα των ευρωπαϊκών θεσμών

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Κομισιόν: «Μέσα από διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, και μέσω της κοινής θέσης, η Ε.Ε. θα αποδείξει πως είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει την υψηλή και ασφαλή ποιότητα των τροφίμων, που παράγονται με βιώσιμο τρόπο, για όλους τους ευρωπαίους πολίτες».
(Πηγή: ec.europa.eu)
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία