BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Στους καλύτερους παραγωγούς ντομάτας στον κόσμο η Greenco

Το βραβείο Καινοτομίας του 2017 για τις ντομάτες απέσπασε η ολλανδική εταιρεία Greenco η οποία έχει δημιουργήσει το δημοφιλές σνακ ντομάτας «Tommies». Το βραβείο δίδεται κάθε χρόνο στους πιο καινοτόμους παραγωγούς ντομάτας στον κόσμο στα πλαίσια της έκθεσης Fruit Logistica.

Στους καλύτερους παραγωγούς ντομάτας στον κόσμο η Greenco

4
0
Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους 100 πιο καινοτόμους καλλιεργητές ντομάτας στον κόσμο εντυπωσιάστηκε από την δυναμική και την εμπορικότητα της Greenco. 

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της Greenco, Jos van Mil στις 10 Φεβρουαρίου και δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μια επιβεβαίωση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και ότι κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές. Συνεχίζουμε να καινοτομούμε από το 2005 οπότε λανσάραμε το σνακ ντομάτας Tommies στην αγορά. Με τα Tommies, στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα ολλανδικό σνακ ντομάτας που καλλιεργείται με σταθερή ποιότητα όλο το χρόνο. Χάρη στα υπερσύγχρονα υδροπονικά θερμοκηπίου των 40 στρεμμάτων».

«Η καινοτομία της Greenco δεν περιορίζεται όμως μόνο στις καλλιεργητικές μεθόδους για τις ντομάτες. Από το Νοέμβριο του 2016, έχουμε λανσάρει μια σειρά από γεύματα με φρέσκα λαχανικά που είναι έτοιμα για κατανάλωση ή έτοιμα για μαγείρεμα», σημειώνει ο Jos van Mil.   

Δυναμική καμπάνιαΜε μότο «Mini vegetables go BIG» (τα μικρά λαχανικά γίνονται μεγάλα) η καμπάνια της Greenco ήταν ακόμα ένας λόγος που μέτρησε υπέρ της για να λάβει το βραβείο καινοτομίας για τις ντομάτες στα πλαίσια της Fruit Logistica.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία