Η δημοσιογράφος τονίζει ότι έχει έρθει η ώρα ο κόσμος να εκτιμήσει τις ελληνικές ποικιλίες κρασιών, παρόλο που η Ελλάδα βρίσκεται στη 14η θέση ανάμεσα στις οινοπαραγωγούς ευρωπαϊκές χώρες.
Πρώτο στις αναφορές της είναι το Ασύρτικο Σαντορίνης, το οποίο ήταν το πρώτο ελληνικό κρασί που έκανε εντύπωση διεθνώς, με αποτέλεσμα πλέον να παράγεται και στη νότια Αυστραλία. Στη συνέχεια γράφει και για άλλα σαντορινιά κρασιά, όπως το Αϊδίνη και το Αθήρι, αλλά και για την Κυδωνίτσα Μονεμβασιάς, το κρασί Ρομπόλα της Κεφαλονιάς, κρασιά από την Κρήτη και άλλα. Μάλιστα, στο τέλος αναφέρει τα αγαπημένα της ελληνικά κρασιά και τονίζει ότι σε διαγωνισμό γευσιγνωσίας στο Λονδίνο έδωσε βαθμό τουλάχιστον 17 στα 20 σε 67 κρασιά που δοκίμασε
«Όλα αυτά, μαζί με τη Μαλαγουζιά και το Μοσχοφίλερο, που πριν από λίγα χρόνια έμοιαζαν εξωτικά και σπάνια, έχουν πλέον κατακτήσει την ελληνική επικράτεια, μαζί με τον Ροδίτη και το Σαβατιανό» προσθέτει, ενώ τονίζει ότι οι τιμές των ελληνικών κρασιών είναι προσιτές
Πρώτο στις αναφορές της είναι το Ασύρτικο Σαντορίνης, το οποίο ήταν το πρώτο ελληνικό κρασί που έκανε εντύπωση διεθνώς, με αποτέλεσμα πλέον να παράγεται και στη νότια Αυστραλία. Στη συνέχεια γράφει και για άλλα σαντορινιά κρασιά, όπως το Αϊδίνη και το Αθήρι, αλλά και για την Κυδωνίτσα Μονεμβασιάς, το κρασί Ρομπόλα της Κεφαλονιάς, κρασιά από την Κρήτη και άλλα. Μάλιστα, στο τέλος αναφέρει τα αγαπημένα της ελληνικά κρασιά και τονίζει ότι σε διαγωνισμό γευσιγνωσίας στο Λονδίνο έδωσε βαθμό τουλάχιστον 17 στα 20 σε 67 κρασιά που δοκίμασε
«Όλα αυτά, μαζί με τη Μαλαγουζιά και το Μοσχοφίλερο, που πριν από λίγα χρόνια έμοιαζαν εξωτικά και σπάνια, έχουν πλέον κατακτήσει την ελληνική επικράτεια, μαζί με τον Ροδίτη και το Σαβατιανό» προσθέτει, ενώ τονίζει ότι οι τιμές των ελληνικών κρασιών είναι προσιτές