BACK TO
TOP
Πολιτικές

Χόγκαν και Οάρε οι νέοι «πρωταθλητές γάλακτος»

Για τη συνδρομή τους στη βιομηχανία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων βραβεύτηκαν δύο πολιτικοί της ΕΕ λαμβάνοντας το βραβείο «Πρωταθλητές γάλακτος» στα πλαίσια του ετήσιου δείπνου της Ένωσης γαλακτοκομικών της Μεγάλης Βρετανίας στο Λονδίνο. Ο λόγος για τον Επίτροπο Γεωργίας, Φιλ Χόγκαν και τον ευρωβουλευτή, Σάιμον Οάρε.

Χόγκαν και Οάρε οι νέοι «πρωταθλητές γάλακτος»

0
0
Πιο αναλυτικά, ο Επίτροπος Γεωργίας, τιμήθηκε με το βραβείο σε αναγνώριση της δέσμευσής του να υποστηρίξει τις εξαγωγές γαλακτοκομικών προϊόντων και εξασφαλίζοντας ότι η βιομηχανία έχει στρατηγική σημασία στην Ευρώπη.
Από την άλλη, ο Σάιμον Οάρε, είναι πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας για τα γαλακτοκομικά προϊόντα (APPG) και διεξάγει έρευνα σχετικά με την εργασία στη βρετανική βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων. Επιπλέον, ο ίδιος διαδραμάτισε έναν αναπόσπαστο ρόλο στη διασφάλιση της εξαίρεσης των ποτών με βάση το γάλα από την εισφορά της βιομηχανίας αναψυκτικών πέρυσι

Λαμβάνοντας το βραβείο, ο Φίλ Χόγκαν δήλωσε σχετικά: «Καθώς μεγάλωσα σε μια μικρή γαλακτοκομική φάρμα στην Ιρλανδία, η βιομηχανία αυτή πάντα είχε έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Η Κομισιόν θα συνεχίσει να στηρίζει τον τομέα και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να πάει μπροστά».

Ο Σάιμον Οάρε είπε: «Είναι χαρά και καθήκον μας να μιλήσουμε υπέρ, να προάγουμε και να ενθαρρύνουμε τη ζωτικής σημασίας βρετανική γαλακτοβιομηχανία μας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία