BACK TO
TOP
Πολιτικές

Η Interpoma China εμπορικός δίαυλος Κίνας και Ιταλίας

Η ενίσχυση των σχέσεων της Κίνας με την Ιταλία και η δημιουργία μιας μοναδικής πλατφόρμας επικοινωνίας τεχνογνωσίας σε μια από τις πιο ισχυρές γεωργικές αγορές του κόσμου, την Κίνα, είναι μερικοί από τους στόχους του Interpoma China «Η Κίνα και το μήλο στον κόσμο», της διεθνούς έκθεσης, παρακλάδι της έκθεσης Interpoma που γίνεται στην Ιταλία.

Η Interpoma China εμπορικός δίαυλος Κίνας και Ιταλίας

4
0
Η φετινή χρονιά είναι η δεύτερη στη σειρά που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη έκθεση στην Κίνα, και αυτή τη χρονιά επικεντρώνεται στον εκσυγχρονισμό της καλλιέργειας μήλου στην Κίνα. Το συνέδριο έγινε στις 28 και 29 Ιουνίου του 2018.

Το θέμα της φετινής εκδήλωσης είναι «πράσινη ανάπτυξη». Σύμφωνα με την ομιλία του καθηγητή Yuan Yongbing κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, το γεγονός αυτό προωθεί την εισαγωγή ξένης τεχνογνωσίας και την ανάπτυξη της τοπικής βιομηχανίας μήλων της Κίνας. Επιπλέον, μέσω μιας εκδήλωσης όπως η INTERPOMA CHINA 2018, η Weihai, η πόλη που φιλοξενεί το Συνέδριο και δραστηριοποιείται εδώ και 100 χρόνια στην καλλιέργεια μήλου όντας η μεγαλύτερη περιοχή παραγωγής μήλων της κίνας, στοχεύει να καταστεί διεθνές κέντρο ταλέντων, τεχνολογίας, πληροφόρησης και πόρων για τη βιομηχανία μήλων.

Ο κ. Wang Deguang του Δημοτικού Γραφείου Γεωργίας του Weihai τόνισε τη σημασία της Weihai ως μέρος της βιομηχανίας ανάπτυξης μήλων της Κίνας. Η Weihai έχει πάνω από 100 χρόνια ιστορίας παραγωγής μήλων και έχει εξελιχθεί στην πρωτογενή περιοχή παραγωγής μήλων της Κίνας - η πόλη έχει 47.000 εκτάρια γης αφιερωμένα στην καλλιέργεια μήλων. Τα τελευταία χρόνια, η Weihai έχει μελετήσει προηγμένες, διεθνείς τεχνικές καλλιέργειας μήλων. Με αυτόν τον τρόπο, η Weihai έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην προσαρμογή των πιο σύγχρονων τρόπων καλλιέργειας μήλων. Ο κ. Wang εξέφρασε επίσης ότι η Weihai έχει σταδιακά μετατρέψει τους παραδοσιακούς οπωρώνες σε σύγχρονους, γεγονός που οδήγησε στην ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας μήλων της πόλης. Η περιοχή των σύγχρονων οπωρώνων έχει ήδη φτάσει τα 20.000 εκτάρια - δηλαδή περίπου το ήμισυ της συνολικής έκτασης για την καλλιέργεια μήλων στην πόλη. Δικαίως, η Weihai έχει γίνει η μεγαλύτερη σύγχρονη περιοχή φύτευσης μήλων στην Κίνα.

Ο κ. Thomas Mur, Διευθύνων Σύμβουλος του εκθεσιακού κέντρου στο Fiera Bolzano, κατέστησε σαφές ότι η Κίνα είναι μία από τις κορυφαίες χώρες που καλλιεργούν μήλα στον κόσμο. «Ως εκ τούτου, είναι σωστό να μοιραστούμε την 20ετή επιτυχία της Interpoma με την Κίνα». Η αποστολή της INTERPOMA CHINA, σύμφωνα με τον κ. Thomas Mur, είναι "να δημιουργήσει μια μοναδική πλατφόρμα για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε μία από τις ισχυρότερες γεωργικές αγορές παγκοσμίως, να ενισχύσει τις συνδέσεις μεταξύ Κίνας και Ιταλίας και κατ 'αυτόν τον τρόπο να συμβάλει στην ανάπτυξη της βιομηχανίας μήλων στην επαρχία Shandong και πέραν αυτής».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία